Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Pane Bednáři, ale co s tím že p.Sobotka aktivně hlasoval pro Lisabonskou smlouvu, navíc v době kdy kůltůrně-mediální fronta šílela z toho že VK ji nechce podepsat, dokonce ho chtěl Dr.Hnízdil zavírat do blázince? S tím mám trochu ( spíš víc ) problém....

0 0
možnosti
Foto

Pan Sobotka si přece jen s komunisty "trošku" zadal, když dobrovolně absolvoval VÚML.

Dále se mi nelíbí jeho postoj, kdy za protikomunistický odboj vydává obyčejné loupežné vraždy a jejich pachatele označuje za hrdiny.

U mne je na seznamu prezidentských kandidátů Přemysl Sobotka na předposledním místě. Za ním už je jen Karel Schwarzenberg.

0 0
možnosti
Foto

mě zase přijde celá volba prezidenta jako taková šaškárna a všichni kandidáti/tky jako tak neuvěřitelné tragické postavy, že mi jako jediná logická volba pro ty, kteří se budou obtěžovat zúčastnit se, vychází Franz

0 2
možnosti

To je opravdu zajímavé. Eliminační metodou jste vyseparoval dva kandidáty, ale o Janě Bobošíkové jste vlastně neřekl nakonec nic. Má nižší vzdělání? Nemá zkušenosti? Nedokázala za pět v Evropském parlamentu, že ona nemá problém s měkkým "ano" jako pan Sobotka? A že kongres ODS vyzval své poslance a senátory nedoporučovat podpis Lisabonské smlouvy, ale Sobotka nakonec konal jinak? Ze zbabělosti nebo zrovna jako obvykle nebyl zcela střízlivý?

3 0
možnosti
IB

Trochu mi vadí její věčná touha někam kandidovat a neuspět. Také se doplazila ke komunistům a žadonila o jejich podporu (marně). V minulé volbě za ně dokonce kandidovala. A její SSMácká minulost mi taky trochu vadí. Neuváděl jsem to, protože jsou to notoricky známé věci, a rozsah blogu mě omezil. Že by Přemysl Sobotka nějak zvlášť holdoval alkoholu není známo, na rozdíl třeba od Miroslava Kalouska nebo Rathovy šrajtofle Kotta:-)

2 1
možnosti
Foto

Toho si važte. Budte jedním z několika obyvatel ČR, které se budou moci pochlubit tím, že volili Přemysla Sobotku.

2 2
možnosti
VR

V60á62c69l42a16v 49R40o36d

5. 1. 2013 12:47

Jen abyste se nedivil:-)

1 2
možnosti
JV

Vaše argumentace mi je blízká, ale s opačným výsledkem.

0 0
možnosti
VK

Je Vašim svatým právem volit koho chcete.Podle mého názoru však tohoto pána mohou volit pouze prostoduší občané, kteří nad to nemají ani špetku porozumnění pro naše děti, které by se bály chodit do školy, kde by na ně z obrazu shlížel tento morous.

3 3
možnosti
VR

V46á83c25l57a55v 46R41o46d

5. 1. 2013 12:50

To jste poplet, tenhle kandidát se nejmenuje Franz;-D

4 0
možnosti
RK

Já jsem taky postupoval eliminační metodou. Sobotka vyletěl mezi prvními. Ano. Ten člověk je v senátu od jeho vzniku. Dokonce byl jeho místopředsedou a předsedou. Kdo je to ale? Co o něm víme? Kromě toho že neustále někoho vyzýval k odchodu z funkce, tak je to absolutně nemastný a neslaný člověk. Takové nikdo.

2 1
možnosti
PK

Jeho největší myšlenka byla - zákaz přechylování ženských jmen jako Williams. Osobně považuji přechylování za nádhernou vlastnost nejen českého ale i dalších slovanských jazyků. A ty billboardové výkřiky - naše země, naše koruna, jsou z dílny agentur. Jetě tam chybělo - yes, we can ....

3 0
možnosti
JL

Bobosikova vam prosla do druheho kola, pritom si s komunistama zadala nejvice, nikoli clenstvim, ale kandidaturou za tuto stranu a ted i zebranim u komancu. Mate opravdu zajimavy vyklad toho, co znamena zadat si s komunistama. Ale zas na druhou stranu - nejvetsiho outseidra volby Sobotku tady jeste nikdo nepropagoval.

2 0
možnosti

Zřejmě, tedy zcela zřejmě Vám uniklo, že Jana Bobošíková nešla komunisty přesvědčovat o tom, že je "levicová" politička, ale prostě jen považovala za slušnost, seznámit třetí nejsilnější politickou stranu v České republice se svým programem. A protože KSČM nepostavila vlastního kandidáta, je to myslím logické.

0 0
možnosti
JB

J79i32ř20í 94B71o52b11e88k

5. 1. 2013 10:47

Souhlasím, že je pan Sobotka vhodným kandidátem, ale jeho volba je, obávám se, zbytečným promrháním volebního lístku. Hlavním problémem je jeho přítomnost v ODS, kvůli které nemá šanci se dostat do dalšího kola...

Postupoval jsem podobně jaky Vy a vyšel mi pan Schwarzenberg [>-]EU

1 1
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik