Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Alexandr Špáta

22. 12. 2010 23:32
To se Vám opravdu povedlo.

Bože můj z kterého vesmíru lidé jako Vy přilétají. Tohle už je jen reakce dokonale zblblého příznivce VK a ODS, jemuž už nevadí jakékoli praktiky. On si ty hlasy Vy logiku namluvil ten Michálek sám a Drobil odstupoval, páč žádnej důvod neměl. A ten car, že nejen Vám imponuje? Čemu se divit v postkomunistické zemi, kde lidé jako Vy potřebují svého vůdce. Jinak už výlevy tohohle typu charakterizovat nelze. Kde jsou najednou všichni ti Polanečtí, Zieglerové, Křížové, Kolářová, Krámové, kteří netušili nikdy co volí? Ono Vám Vy pseudodemokrate nestačilo ani to, jak ten Váš hradní guru obešel parlament u výjimky z LS? Vy už snad vážně ani netušíte, co je to právní a demokratický stát a už vůbec ne, kdože na tom má zásluhu největší. Proč mám jen pocit, že ti tzv. nejpravicovější potřebují znovu komunismus, protože je to to jediné v čem se umějí pohybovat a co považují za správné. Oni by snad volili i Jakeše, pokud by se prohlásil za pravicového a dělal totéž, co VK.

0 0
možnosti
T

Tregold

22. 12. 2010 21:33
Ono to je trochu jinak

Byl jasně a zřetelně zdokumentován systém fungování státní správy v doméně ODS a systém kariérních politiků této strany.

ODS je prostě nevyléčitelný kleptoman, je pravděpodobně nemožné očekávat, že by došlo ke změně, neboť kradení a tunelování veřejných financí je dle všeho naprostý fundament této strany asi jako je u zelených ekologická demagogie. Proto dojde k dalším kauzám a je úplně jedno, jestli začnete brečet a nebo to svalovat na bůhví koho.

Nicméně včerejší a dnešní vývoj jasně ukázal, že časy dominance ODS končí. Při další kauze se bude již hledat nový premiér u jiné strany na pravém politickém spektru.

0 0
možnosti
KJ

zpetak

22. 12. 2010 18:43
Spravne pane od modrych

vtaku.zavrit toho Michalka, zavrit a uz nepustit.mel zajit za Vama soudruhu. Cest.

0 0
možnosti
MN

lunak

22. 12. 2010 18:34
Ivane,

vážně si myslíš, že oznámení na policii je řešení? Jsem přesvědčený, že ani John to nemyslel vážně, když něco takového sepisoval. Nebo byl v té chvíli v jiné zemi než v Česku...

0 0
možnosti
JK

Indi.HK

22. 12. 2010 18:07
Jo pane

A to ještě nevme, co se děje za drhým rohem.

0 0
možnosti
A

akrosob

22. 12. 2010 17:41
Je to jako

pohádka o kohoutkovi a slepičceR^;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik