Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

Ondráček někoho zmlátil ?

0 0
možnosti
JC

Lišák Kalousek se perfektně zařídil levnou protikomunistickou předvolební kampaň.

A hloupý komunista mu na to naletěl - inu fízl.

0 0
možnosti
Foto

,,Commedia dell'art". Tak nějak ,,pro lid". Neb vrána vráně oči nevyklove.Názory rozdělují, koryta spojují.8-o:-/

0 0
možnosti
Foto

Za 25 let po revoluci se musíme omlouvat komunistům, že je nazveme správným názvem. Jde o pregnantní doklad o nefunkčnosti tzv. sametové revoluce, která je brána druhou stranou nikoli jako šlechetnost, ale jako slabost.

Možná - čistě teoreticky - při použití stejných mechanismů komunistů při potírání ideologického protivníka, by se nebylo komu omlouvat a případní přeživší Ondráčkové by byli šťastni, že mohou dožít svůj hnusný fízlácký život na svobodě. 

Tak je to.

10 0
možnosti
JF

J69a69n 12F90r89o49l98í50k

23. 9. 2014 13:21

jde o pregnantní doklad důsledků rozhodnutí větší části národa nainstalovat si do vlády, sněmovny i senátu bývalé komunisty a estébáky.

4 0
možnosti

Já osobně Kalouskovi přeji, aby se Ondráčkovi omluvil za to, že o Ondráčkovi řekl pravdu. Je to pár let, co poslanec Rath prohlásil ve sněmovně o Kalouskovi, že Kalousek chlastá. Zjevná pravda se Kalouskovi nelíbila, stěžoval si u mandátního výboru, a tak se Rath nakonec musel Kalouskovi omluvit za to, že o Kalouskovi sdělil veřejně známou věc.

Ve sněmovně začíná být zvykem, že za sdělení pravdy se musíte omlouvat a Kalousek byl jedním z průkopníků tohoto podivného zvyku. Tak ať si teď ochutná vlastní medicínu a ať se omluví za to, že řekl pravdu.

2 2
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik