Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

27. 1. 2012 15:58
Krásně se čílíte

Jen zapomínáte (je to jen z hlouposti?), že čtvrt miliardy na ZOO je jednorázově.  Za metro zaplatíme 180 x víc (pokud bude platit současný odhad). Takže se jedná o trochu jiné peníze.

PS: O potřebnosti Déčka nepochybuji. Bylo potřebné již v době prvních úvah (80. léta).

0 0
možnosti
N

NewDorianGray

26. 1. 2012 17:36
Slušná demagogie.

Víte o tom, že některé městské části v Praze ještě nemají ani kanalizaci a nejsou plynofikovány? Víte, že Praha musí být do konce tohoto roku odkanalizována, jinak jí hrozí sankce ze strany EU?  Nebo vás zajímá jen, kdy se svezete déčkem? Ta věta "zakonzervováním „déčka“ přijdou stovky již vynaložených stamilionů na zpracování projektové dokumentace vniveč" je kouzelná. Pominu-li že je to nesmysl. Dostavte nejdřív Blanku, dotáhněte menší investiční akce, jako je výstavba inženýrských sítí. Až skončí krize, pusťte se do toho vašeho déčka. Teda, pokud nejste na přidělení zakázky na výstavbu metra nějak osobně zaangažován. To bych pak chápal.

1 0
možnosti
PH

petrph

26. 1. 2012 18:09
Re: Slušná demagogie.

o tom to přece není -jde o to že to politici slíbili v předvolebních slibech - a ty neplní.A jestliže neplní ani to, tak pak vám nedodělají ani tu kanalizaci, ani plynofikaci, jenom budou strkat další miliardy do Blanky , OpenCardu a podobných vzájemně výnosných projektů..

0 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik