Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Těch Potěmkinových vesnic už po Listopadu bylo! Václavem Klausem počínaje, přes Miloše Zemana až po dnešního Andreje Babiše! Proč si stále necháme lhát? Proč stále nectíme pravdu? Proč si stále nevážíme láskyplných vztahůl mezi lidmi? Proč se stále spokojujeme s Potěmkinovými vesnicemi?

:-)

0 0
možnosti
MV

Andrej Potemkin - máte pravdu.

0 0
možnosti
MB

Ke Stavebnímu zákonu, (vláda jej navrhla) - Když jsem kdysi sehnal asi 17 razítek povolení na stavbu RD - Považoval jsem to za vrchol svého umu ! Dnes to vidím tak, že bez právníka a pomocného štábu ke zdolání povolení bych už asi neuspěl ! Opravdu to není možné - Stát prakticky volá - "Občane, my tě varujeme" ! Nic nedělej! Tak ti bude lépe ...

,

Krajské - senátní volby pana Bureše netrápí. On potřebuje čerpat dotace a nejít do basy. Podobně je tomu se skutečnými starostmi lidí. Kde budou bydlet a za jak dlouho mohou stavět ? To jsou nízké a omšelé voloviny. Historek bych měl kopec - Situace je velice podobná - "Tak už to máme,dejte sem Kolek. Nemám - koupím. Kolky zde nevedeme" ! Hnutí je vším - Myšlenka je ničím , že ano ... :-)

3 0
možnosti
ZH

S těmi letošními volbami bych se tolik netrápil. Senát tradičně nedá, protože má víc odpůrců než příznivců. Po průšvizích v Brně a Středočeském kraji je dost možné, že to také žádná velká sláva nebude. Navíc je otázkou, kolik sežene dostatečně kvalitních lidí do obcí (tedy ne samé vyžírky a jinde neúspěšné kariéristy), kteří mu neudělají další ostudy a průšvihy před parlamentními volbami.

3 1
možnosti

Mám rád akční lidi a nemám rád pesimisty! Dobří politici jsou! Jen s nimi nepohrdat! :-)

0 0
možnosti
JS

myslím, že jste to vystihl. Ale jsem přesvědčen o tom , že AB krajské volby až tak netíží , on potřebuje vyhrát za rok volby do parlamentu. Ale letošní krajské a senátní volby by mohly být tím kaménkem, který by mohl spustit lavinu.

6 0
možnosti
JD

J48i66r25i 16D87v79o10r91a93k

25. 8. 2020 11:02

Pokud bude ale opozice mit takovy "program" jako doposud, zustane to pouze prani mensiny...

0 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik