Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

klause neznicili ani falesni darci.. ten je tak splachovaci ze den pred jednanim senatu usporadal dekovaci vecirek kde se mu pul prahy klanelo.. a do rana to vytacel s nejakou brunetou.. to si vazne myslite ze klasuse nejaky senat zajima?

2 1
možnosti
VH

U h o d i l   j s t e   h ř e b í k    n a   h l a v i č k u :  P r e z i d e n t      n   e   n   í     B ů h ! ! !

Stejně, jako jím není premiér, členové vlády ani poslanci.  Jejich nezákonné jednání je třeba řešit.  Ostatně - proč se nedivíte, že jsme poslali k soudu vraha? Přece bychom měli před soudnou stolici postavit samotného Pánaboha.

    PS: Zvážit, zda se nezákonný čin stal a zda mně stojí za to na něj polici upozornit je výhradním osobním právem každého občana.  Nesouhlasit samozřejmě stejným právem toho dtuhého.

2 1
možnosti
LH

Váš názor plně respektuji ale není mi jasné proč p. Zaorálek (takový bojovník za spravedlnost) nehrábne do vlastních řad.

1 0
možnosti
VH

U h o d i l   j s t e   h ř e b í k  n a   h l a v i č k u:   P r e z i d e n t     n    e    n    í     B ů h ! ! !

 Stejně tak, jako jím není premiér, jakýkoliv člen vlády či poslanec.

2 1
možnosti
VH

Sorry. Původní příspěvek se dlouho neobjevil. Proto je výše (rozšířen) zopakován.

0 1
možnosti

Postavme před soud samotného Pánaboha. On v tom je rozdíl?

3 1
možnosti
Foto

Víte - politici spravují stát a potažmo veřejné finance. To, jestli stát prosperuje či nikoliv, politici ovlivňují tím, zda se jim daří vytvářet prostředí, ve kterém se dobře podniká či pracuje. A jedním z faktorů, které mají na toto vliv, je i to, zda se daří ve státě uplatňovat právo. Nevyčítal bych tedy poslancům, že nějaké takové aktivity vytvářejí. Nakonec - jestli Klaus bude odsouzen za ústavní delikty, kterých se prokazatelně dopouští, je pochopitelně ve hvězdách. Nicméně - třeba si příští prezident dá větší pozor. V Německu prezident odstoupil za mnohem menší přestupky proti německému právnímu systému a nikdo dnes kvůli této demisi nevnímá Německo jako zemi korupčníků. Naopak - taková země je okolními státy posuzována jako země, kde se právní normy týkají i těch nejvyšších ústavních postů. A ještě na závěr - Klaus není Pán Bůh, a doufám, že žádný český prezident takto vnímán nebude. Nikdy.

4 1
možnosti
JR

J51a28r20a 29R23a14n13k

5. 3. 2013 4:36

''Celé je to divadlo, sloužící k pošpinění prezidenta''......on se o to zaslouzil samRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik