Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Pane Ivane, co já vím, základy společnosti by měly být postaveny na etice. Co myslíte, je etické se vyjádřit k telefonním hovorům Janoušek Bém "To se nemělo dostat na veřejnost"?:-) Takže, co se v tom Vašem klubu karieristů či ODS vlastně děje? Jaké jsou skutky Vaších klubových soukmenovců? Drobil, Bém, .....;-D a prý za to může televize;-D;-D;-D

0 1
možnosti
KP

Čo si predstavujete pod takým pojmom "pozitivistický"? :-)

0 0
možnosti
IB

Slovo pozitivní  je synonymem slova kladný, stavějící se příznivě k něčemu. Je opakem slova negativní, znamenající záporný, nežádoucí, nepříznivý.:-)

1 0
možnosti
VH

1.  Zpravodajství z doby před 25 lety nás, znalé nenaplňuje obdivem k tomuto období, ale připomíná nám to fronty, nedostatek a jiné neduhy "budování zítřků". Bylo by třeba se zamyslet nad tím, proč zrovnavy si vybíráte ty formalistické, nikdy vážně nebrané části spravodajství.

2.  Nevím, proč většinu národa považujete za blbce.  Mé první reakce zde se objevily již 15 minut po skončení projevu (abych si mohl dvakrát přečíst prezidentovo rozhodnutí). Byly stejné, jako teď: bylo potřeb alespoň část kmotrů vysvobodit ze spárů justice. Kolik jich bude (zejména těch dosud pravomocně neodsouzených) uvidíme, počkáme.

3.   Můžete nám sdělit váš výklad toho, proč nebyly z účinnosti zákona vyjmuty trestné činy zneužití pravomoci a přijetí úplatku?

4 0
možnosti
VH

proboha: zpravodajství!!!

0 0
možnosti
MJ

Kdokoliv, cokoliv řekne o Klausovi něco špatného tak se bohužel moc nemýlí, Klaus je nejhorší ze všech demokraticky zvolených prezidentů co kdy Česká země měla. A odpovídá to vlastně tomu jaká banda ho do čela v této zemi instalovala.

4 2
možnosti
Foto

Souhlasím s vámi. Klaus mohl říci cokoliv, stejně by to bylo podle médií špatně! 40 let komunismu nám nestačilo, média nám tvrdí, že ho chceme zase a že to bude fajn! Třídní boj je zpět! Jsme nepoučitelní ... ;-(

3 6
možnosti
Foto

Aneb, kdo chce psa bíti, hůl si vždycky najde. Karma.R^

2 5
možnosti
MM

Jo, za to můžou média, zmlatíme je.;-D Blog je úžasný dikobraz;-D;-D;-D

0 1
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik