Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jaksi by mě zajímalo, odkud máte, že za Stalina sovětské "knihy, časopisy a noviny byly jedna velká lež"?¨

Proč se tak domníváte?

3 0
možnosti
Foto

Spějme dál, statně dál, za sokolským praporem!

Dokud boj neustal, v poutech úpí rodná zem.

Dokud bouř kolem zní, každý na svém místě buď!

A kdo se odrodí, čepel vem tu zrádnou hruď!

0 0
možnosti
Foto

Babiš dosáhl koupí MAFRY jediného: MFDnes mu musí dát pokoj, nedovolí si na něj vyskakovat. Jinak se ale vůbec nezměnili, píší jednostranně a tendenčně. Babiš jim do toho nemluví, je to profesionál.

6 0
možnosti
JR

Podle mě je idnes.cz nebo MF více protibabišovská než ostatní deníky. A co se týče Penty a SME, tak mám dojem, že jim jde o zviditelnění a nátlak. píší se petice, vyhrožuje se, že většina odejde, atd. Typický nátlak. je to udělané tak, aby se za ně postavilo veřejné mínění a jejich kredit stoupl. Podle mě reálně odejít nechtějí. Počítají, že se za ně postaví veřejné mínění a Penta od toho dá ruce pryč. Báli se totiž, že by je za neschopnost vyházeli. Tyhle kalkulavané akce považuji za ubohost a svinstvo. Měli odejít bez humbuku a bez možnosti návratu.

5 0
možnosti
FR

F80i22l87i84p 34R43u49l52f

18. 10. 2014 12:46

Naprosto souhlasím. Rozhodně nemám pocit, že by se tituly MAFRA vyhbaly negativním zprávám o Babišovi nebo ANO a lidí kolem něj. Nejvíc mě na podobných článcích a příspěvcích baví fakt, že je autoři zveřejňují na serveru patřícím do skupiny oněch prohnilých a zkorumpovaných titulů a ty články tam zůstávají aniž by je Babišem podplacený cenzor mazal... pfff... hlavně si kopnout, že? Ještě že nekoupil vodárny, to by hned bylo teorií, jak přidává do vody chemikálie na zblbnutí lidí...

3 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik