Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

To je fakt legrace, jak se Piráti rozkejhali napříč republikou. Nejdřív Ostrava- Karviná, teď Brno - to si nějak menežujete, kdo kdy co bude v diskusích hlídat a shazovat nebo jen nemáte v práci do čeho píchnout a googlujete a googlujete?  Ostatně je zajímavé, že do článku o pražských pirátech se navážejí piráti z moravských krajů, kdepak, Internacionála je zítřka lidský rod!

http://www.pirati.cz/lide/pavel_moravec

0 1
možnosti
PM

No googlit umíte parádně :D Asi taky nemáte do čeho píchnout, co?

P.S.: čemu vadí, že jsem z Brna? Argument ad hominem umíte dobře..

0 0
možnosti
PM

Může mi blogger vysvětlit, jak O.Profant může za kauzu svého otce? Tomu teda fakt nerozumím..

Spíš mi jako rádio Jerevan přijde toto plivání na Piráty.

1 1
možnosti
IR

Já jsem byla místopředsedkyně České pirátské strany a krátce poté, co jsem zjistila, že strana má ještě svoji tajnou sekci, o které normální Piráti vůbec nevědí, a že všichni Piráti jsou nonstop sledováni ideovými šmíráky, kteří jim čtou i soukromou poštu, jsem radši do 30 dnů rezignovala a prchla.

Od té doby si libuji, jak toho bez Pirátů dokážu mnohem víc a rychleji než s Pirátama. Tam nebylo možné ani napsat článek na svůj vlastní blog, aby z toho nebyl ideologický problém a následné řízení v kontrolní komisi, která neumí vyhodnotit ani trasologickou stopu.

0 2
možnosti
PM

Prosím, o jaké tajné sekci zde mluvíte? Jaké šmírování soukromé pošty?

Nebo zde jen kydáte hnůj?

1 1
možnosti
Foto

Bože to je ale pomlouvačný blábol, resp. vhled do Ženevské společnosti 16. století s krátkou pomluvou Pirátů. Pane Bednáři, jste idiot.

2 1
možnosti
DS

Pane Gille, koukala jsem, že jste za Českou pirátskou stranu v Ostravě - Karviné kandidoval vcelku neúspěšně do zastupitelstva, chápu tedy, že jste vzteklý na racionálně uvažující lidi, kteří navíc znají historické kořeny podobných "osvobozujících" hnutí. Nějaký reálný argument by jste neměl? Co je na článku nepravdivého?

0 2
možnosti
Foto

Kdysi jsem byl příznivcem Pirátů. Leč podezření hlodalo, došlo tak k jakýmsi změnám, objevilo se tam křídlo sympatizující s Kremlem atd. A když jsem zjistil, kdo za Piráty kandiduje u nás v komunálních volbách, podezření se změnilo v neblahou jistotu.

Kolik takových minipartají zažije hvězdný vzestup a pak meteorický pád do propadliště dějin?

3 2
možnosti
PM

Kdo prosím sympatizuje s Kremlem?8-o Ten kdo odmítá praktiky USA?

0 0
možnosti
Foto

Ještě tam chybí jeden velkej vroubek, a to že se v Plzni spolčili se Zelenejma, aby město zatrhlo naplánované Dny Jeruzaléma. Přiznám se, že jsem je volil, což už opakovat nebudu. Když ale člověk nechce volit profláknuté parlamentní strany a žádná seriózní strana s realistickým přístupem k menšinám se ještě nevyprofilovala, zbývá metoda pokus-omyl (samozřejmě například i s vyplněním "volební kalkulačky", ale v ní se Piráti nijak zeleně neprojevovali).

4 1
možnosti
JH

Smutné, ale současně i zábavné...

2 2
možnosti
PM

A hlavně nesmyslné. Třeba nechápu co má společného O.Profant s firmou svého otce.

1 1
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik