Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Boma

10. 7. 2011 11:32
Pořád si myslím

že Nečas je něčí bílý kůň.

0 0
možnosti
K

kočkavlázních

10. 7. 2011 11:58
Re: Pořád si myslím

Skutečný předseda je podle mně Kalousek.Byl,je a bude.

0 0
možnosti
JV

jafava

10. 7. 2011 10:50
Pane autore, jestliže jste přesvědčen, že došlo ze strany

pana Nečase ke korupci, když se podle Vás snažil uplatit pana Johna úřadem, pak je Vaší povinností, jako řádného občana, podat trestní oznámení.

Pan Nečas sice možná zřídil onen úřad se zištným politickým úmyslem, avšak neumožnil panu Johnopvi, aby si vybral spolupracovníky, kterým by mohl důvěřovat. Takže pan Nečas se v této věci zachoval jako chytrá horákyně. Kupodivu, paní Peake zatím takové překážky neklade, ale co není, může už zítra být.

Srovnávat "korupci" pana Nečese a "korupci" pana Bárty je poněkud zavádějící a u vzdělance Vašeho typu neočekávané. Pan Nečas zřídil nový úřad za státní peníze, jak sám vypočítáváte, mnoho milionů ze státního rozpočtu, které by mohly posloužit lépe někde jinde, zatímco pan Bárta "korumpoval" své kamarády a spolustraníky financemi z vlastní kapsy. Jestli v tom necítíte zásadní rozdíl, zamyslete se nad sebou.

Že jako člen ODS nemáte rád politickou stranu VV, je možná pochopitelné, ale zvažte, koaliční smlouva stále platí, včetně jakéhosi dodatku.

0 0
možnosti
IB

hybajda

10. 7. 2011 11:18
Re: Pane autore, jestliže jste přesvědčen, že došlo ze strany

Proč by člen ODS nemohl mít odlišný názor na tzv. koaliční smlouvu? To bývalo za komunistů, že všichni členové strany museli mít jednotný názor na všechno. A pokud jde o "vlastní" peníze pana Bárty, o tom se dá úspěšně pochybopvat. Nebyly to náhodou vlastní peníze, které vznikly z veřejných zakázek? Věci veřejné nesnášejí jen členové ODS, podle posledních průzkůmů by je volily jen 3 procenta voličů, 97 procent je tedy nemá rádo, a to nejsou všechno členové ODS, že...:-)

1 0
možnosti

3lipy

10. 7. 2011 10:06
Pokud by se zakázky předražovaly

jen o 10%, tak Bárta by měl dostat ocenění za slušnost! V zemi, kde se zakázky předražují o 400%! Došlo to vůbec někomu?

0 0
možnosti
K

kočkavlázních

10. 7. 2011 9:59
Nerozumím tomu

,jak je možné že Peake přijímá post za podmínek za kterých jej před pár týdny  John kategoricky odmítl.

1 0
možnosti