Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bohužel! Tandem Zeman-Babiš vede k bezpečnostnímu ohrožení naší země! Pochopí to naši občané do podzimních voleb? :-)

1 0
možnosti
Foto

Babiš je Bába a ještě mnohokrát vyhraje volby. Konkrétní typy lidí, kterých je docela dost, ho mají rády. A i ti, co se principielně o politiku nezajímají, podléhají zvěstem o šílenství dredaře a chtějí volit proti Pirátům. A protože ODS je pro ně ekvivalentem kmotrovství, je pro ně Babiš relevantní ke zvážení..... Já jsem socan a Fierlingera samozřejmě volit nebudu, takže jsem zvažoval lidovce /ten Jurečka s tím traktorem s latěma, to bylo podle mýho gusta/, jenže to znamená hodit to tam taky ODS, což se mi teda moc nechce..... Pak mám chuť volit Urzu, za ten krásný idealismus. Ale to je opravdu extrém, takže nevylučuji, že budu volit Piráty. Od jejich vlády /nenastane, premiérem bude Babiš/ byl očekával dobrý chaos, oni jsou tak transparentní, že se nepodaří uzavřít žádné veřejné zakázky a do půl roku se snad přestanou i zametat ulice..... jejich vláda v Praze je v tom krutě poučná. No, ještě si hodím korunou.

0 1
možnosti
VV

Ano, Cesi mohli mit vtipneho a charakterniho prezidenta, ale nelibila se jim jeho vada reci. Tak si zvolili prezidenta bez vady reci, zato s vadou charakteru. Ovsem dnes se jeho vtipum smeje cely svet.

7 1
možnosti
LH

A co Klaus? Hrdina? co Havel? Hrdina? Co Zeman?

0 1
možnosti
PB

A co Jan Tleskač?

3 0
možnosti
MB

O Burešovu, podepsanou knihu byl měl zájem. Jednou to bude sběratelská rarita kuriozit. Stejně sranda, lidé mají zájem o spisek, který nesepsal. Hasiči musí vygumovat jeho reálné výsledky z dlažby !

Kdykoliv se cokoliv děje, je dobré se srovnat s Rakouskem. Blízkost, kus společných dějin a hlavně podobný počet obyvatel. Komunisté po r. 1948 shořeli porovnáním životní úrovně. Agent Stb, se stále nechce přihlásit ke svému "Drtivému vítěství" - O 20.000 zesnulých na Covid! To už vůbec nemluvím o decimaci českého živna, dluzích a jeho školní reformě - Docházku zrušil ! M. Terezie by čučela ... !

Přesto se najdou obdivovatelé a tleskají. Polížou si spokojeně zmzlinu, než to zruší. Odpůrci volají "Andeji z cukrárny vylez, než tě zruší"! Není vyloučeno, že i tato poznámka, mnohé vzruší ! ... :-)

8 0
možnosti
OU
Foto

I84v88o 30C74i41l18i69c96h

8. 8. 2021 11:15

Karma a souhlas až na jednu maličkost, tím vajíčkem v Průhonicích dostal včera a ne předevčírem ;-)

2 0
možnosti
PB

Článek je nadčasový, zaměřený především na pondělní čtenáře.

2 0
možnosti
VF

No a co? Nic. Až bude na trhu jiný, výkonnější a profláknutější gangsterský šíbr bude mít šanci, že se prosadí. Zatím je tady jen užvaněný dredátor, měkouš fialinka, exhibouš polojaponec a červený svetřík hamajda. Tak si vybírejte.

0 3
možnosti
PB

Ano, část lidí opravdu inklinuje k diktátorskému typu vedení. Pod vládou nějakého všemocného cara se cítí bezpečně a jistě. Car jim řekne co mají dělat, co si myslet a co neříkat. Sebere jim většinu peněz a poplácá je po plecích. A to jim vyhovuje, v tom se najdou, protože z vlastních názorů, svobody, zodpovědnost a rozhodnutí mají hrůzu.

4 0
možnosti
JH

Jistěže Babiš není žádnej hrdina, natož pak charakter, ale vyčítat mu, že tu nepohodu šel přečkat do cukrárny, je hloupost typu - Když chceš psa bíti...

5 7
možnosti
OU
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik