Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karl Novak

7. 1. 2012 20:09
ČT zrušit co nejdříve

a bez náhrady. Zrušení může být samozřejmě formou prodeje majetku a licencí.

Stejně tak postupovat s ČRo.

Hned nato zrušit nesmyslný úřad s názvem Rada pro televizní a rozhlasové vysílání.

1 0
možnosti

okold

5. 1. 2012 9:47
!!!

Plně s vámi souhlasím. Ten moloch se drží jen ze zvůle politiků, kteří event čekají, že jim ČT bude sloužit.

0 0
možnosti

hybajda

5. 1. 2012 13:58
Re: !!!

Svého času vznikla privátní zpravodajská televize Z 1. Jak ale může konkurovat privátní zpravodajská televize, vyžadující velké náklady na provoz (redaktoři, technika, vysílací frekvence atp.), když vedle ní existuje zoravodajský kanál, z valné částu placený z našich příspěvků. To nejsou rovné podmínky. Jako kdyby stát financoval z našich peněz Rudé právo, a ostatní noviny by žily jenom z inzerce. Vždy, když se u nás něco privatizuje, strhne se pokřik, že to skončí, zanikne, že to ohrozí kulturnost národa atp. vzpomeňte na vydávání knih (dnes se jich vydává víc než dříve, kdy nakladatelství byla státní), film (dnes se točí víc filmů, než za bolševika) atd. Mělo by konečně dojít i na ČT.

0 0
možnosti

Jarka Boz

5. 1. 2012 9:47
ČT 24

Já osobně na ČT1 moc nekoukám, na ČT na na některé filmy, sportu neholduji, ovšem ČT24 mám naladěný téměř permanentně, na tento program se koukám úplně nejvíc, od rána, co se vzbudím, na studio 6, přez zprávy, ekonomiku, interview, hyde park, události komentáře, atd., ani to opakování mi nevadí, prostě se ráda podívám na pořad, který jsem v premiéře neviděla. A když viděla, tak přepnu jinam. Moc tomuto kanálu fandím, a doufám, že ho nepřekopou, nevyhážou redaktory a moderátory, to by mi velmi vadilo.

A není pravda, že žádná zpravodajská tv není státní . Jedna z největších a nejlepších - BBC - tedy státní je.

0 0
možnosti

J i ř í

5. 1. 2012 8:03
Řešme příčiny a ne důsledky.

Příčinou je závislost velké části našich spoluobčanů na televizi - už bez ní neumějí trávit volný čas a stálý přísun negativních zpráv potřebují jako drogu. Mně osobně může být ukradené, jestli vysílá nějaký moloch nebo někdo jiný.

0 0
možnosti

Závist chudého

5. 1. 2012 8:04
Re: Řešme příčiny a ne důsledky.

Jistě, nápodobně.

Ale platit musíte, prostě MUSÍTE!!

1 0
možnosti

JuraT

5. 1. 2012 7:04
Definice molocha ?

Tak nevím, možná se pletu, ale já si vždy pod pojmem moloch představoval něco obrovského, těžkopádného, neohrabaného, špatně sloužícího účelu, pro který bylo stvořeno. O krutosti a dalších Vámi uváděných specifikacích bych mluvil snad jen jako o sekundárním, nechtěném důsledku...?

0 0
možnosti

prying

5. 1. 2012 8:33
Re: Definice molocha ?

Jj, to je přesnější.

0 0
možnosti

krab

5. 1. 2012 2:25
Presne, at CT zmizi

Resp. at je CT privatizovana a musi si zacit hledat svyho divaka a nabidnout mu neco, co ho zajima. A ne ze divaka podoji o neskutecnejch 7.5 miliard, nenabidne mu nic, rozhazi to svejm kamaradickum a dalsim budizknicemum a pokazdy kdy nekdo chce od CT za svoje tvrdy prachy taky nejaky tvrdy vysledky tak CT rekne ze zadny vysledky nebudou, protoze to je v rozporu s VEREJNOPRAVNOSTI, coz je totalne rozplizlej termin, kterej teoreticky muze znamenat naprosto COKOLIV a prakticky znamena kryti ty nejvetsi neschopnosti, kamaradsoftu, korupce a politicky propagandy.

Ceska televize, stejne jako jakejkoliv pohrobek socialistickyho statu, ma jediny reseni: zrusit (privatizovat).

A nedelejte si iluze ze BBC je lepsi, ziju 5 let v Anglii a BBC ma mozna hezci grafiku a lip predstira ze jim jde o vyvazenost, ale je to zrudnost na politickou objednavku na kterou se nikdo nediva, stejne jako CT.

0 0
možnosti

SCkPFjqnU

5. 1. 2012 0:07
proc by nemohla mit zpravodajsky kanal?

zvlast kdyz kabelovku nemaji v cr vsude a satelit si taky ne kazdy poridi.

.me by se teda libilo kdyby ct byla vic jako bbc.

0 0
možnosti

celim

4. 1. 2012 23:25
No já bych až tak radikální nebyl,

ale přesto si myslím,že by veřejnoprávní televize a rozhlas měli být zachovány, avšak zmenšené ve svém rozsahu. Ponechal bych CT2 s celým jejím profilem, který bych trochu více obohatil o zpravodajství a případně o takový HydePark z ČT24. A ostatní kanály bych prodal. Obdobně bych řešil ČR, kde bych asi ponechal jen Radiožurnál. Naopak bych velmi omezil příspěvky od občanů přiměřeně k snížení počtu rozhlasových a televizních kanálů. To co by v eteru zůstalo, tak by pak bylo opravdu veřejnoprávní službou. Vše ostatní jsou schopna dodat soukromá média. Navíc taková veřejnoprávní televize by mohla výrazně vydělávat na pronajatých a ČT nevyužívaných studií komerčním televizím. Totéž i u ČRo.

2 0
možnosti

ignacius01

5. 1. 2012 15:48
Re: No já bych až tak radikální nebyl,

zrovna CRo bych se zastal. ti maji opravdu kvalitni publicistiku a naprosto splnuji definici verejnopravni sluzby. staci se podivat na elektronicky archiv CRo. rozhlas ani televizi nemam, rozhlasove stanice neposloucham, ale tohle ve forme podcastu vyuzivam opravdu hodne. takovy porady na Leonardu apod. jsou opravdu kvalitni

0 0
možnosti

johnymistr

4. 1. 2012 23:01
naprosto

diametrálně nesouhlasím.....

0 0
možnosti

petrs51

4. 1. 2012 21:55
Zrušil bych

nejen celou ČT, ale i veřejnoprávní rozhlas. Prodat všechno v aukci kdo dá víc je to jeho.

0 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik