Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J27a58n 84S15l80a54n62i73n44a

13. 12. 2013 10:41

A kde vidíte tu svévoli institucí, proti které má být ochrana?

Sám píšete, že "v případě občana platí, že co není zakázáno, je povoleno. V případě státních úředníků či úředníků samosprávy ale platí opačné – co není povoleno, je zakázáno". Copak to samé (co není zakázáno je povoleno) neplatí i pro soukromé podniky, které si přes SOLUS vyměňují (nezveřejňují) údaje o dlužnících?

0 0
možnosti
HM

Pane "novináři", když nejste schopen si zjistit základní fakta, měl byste si psát leda tak deníček do šuplíku. Solus žádné osobní údaje nikdy nezveřejňoval, je to databáze, ve které si mohou poskytovatelé úvěru, operátoři apod. ověřit, jestli žadatel není předlužený nebo neplatič. Odpovědi jsou de facto kódované,  žádné podrobnosti. Udatný Igor svým nesmyslným rozhodnutím způsobil jen to, že se budou nezodpovědní lidé, kteří musí mít poslední mobil za patnáct tisíc, i když berou stejnou částku měsíčně a mají už několik půjček, předlužovat a podvodníci a neplatiči ze zásady to budou mít snazší. Tož sláva Udatnému Igorovi!!

0 0
možnosti
Foto

Kdysi jsem domlouval návštěvu novinářů z magazínu Auto v továrně na Rolls Royce v GB a najednou se mne

zástupce firmy,Douglas Smith zeptal:"by the way" nevíte kdo je ten mezinárodní podvodník,který si zaregistroval naši

značku v České Republice?Jeho jméno je Mr.Nemec.Nemohl jsem mu v tu dobu sloužit,protože jsem se pohyboval mimo republiku a sám jsem to nevěděl.Dneska to víme všichni a jen se divím,že člověk s takovým názorem na etické chování může vůbec vést podobný úřad.Já Igorovi domluvím návštěvu továrny RR a ať ukáže jestli je skutečně"Udatný Igor".Jistě by ho rádi (i po takové době) poznali osobně:-)!

5 0
možnosti
IB

I33v39a26n 49B83e10d20n47á48ř

12. 12. 2013 16:28

Sám uvádíte, že to byl nějaký Mr. Němec. Mám pro vás překvapení, nebyl to Igor, ale jeho bratr. A příbuzné si, jak známo, nikdo nevybírá. Bay the way, Karel Schwarzenberg se se svojí sestrou dokonce soudí o majetek:-)

0 0
možnosti
Foto

To je ten bájný Igor Němec, který se svým bratrem okupoval všechny zajímavé domény v počátcích internetu a chtěl s nimi kšeftovat?

4 0
možnosti
JP

Ivánku, když nerozumíš pokutám, tak o nich raděi nepiš. Na tvou omluvu lze konstatovat, že ani soudružka JUDr. Iva Brožová, neodvolatelná předsedkyně NSS,  to neví taky. A u ní  v její současné funkci je to hodně na pováženou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik