Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-) Vidím, že většina Vás velmi vzdělaných diskutérů, je nažhavená na Babiše, včetně autora. Kdyby Vám paměť jen trochu sloužila a uvědomili jste si, co tu za ta léta v politice napáchal chemik Kalousek, a co za ty dva roky udělal pro republiku Babiš, tak byste některé diskusní příspěvky nenapsali.  Babiš se vypracoval a momentálně zaměstnává 30 000 lidí. Pracují u něj moji příbuzní, jsou navýsost spokojeni. Začal se snižovat dluh, běží oprava silnic  a dálnic, důchody se také pohly, nebudu to vypočítávat.

      Kalousek, od socialismu v politice, na  MO  padáky, Pandury, předražená modernizace tanků, prodaný barák na nám Republiky, nelze všechno vypočíst. Za jeho  úřadování se zvětšil dluh o 680 mlrd. pak nám pošle složenku na zaplacení 121 000 kč. Jak se jelo po Parkanové, svlékl do měsíce z uniformy, myslím, šéfa policie.  PRávem říká....dokažte mi něco. Je mazaný jak liška.  Jak ho vyprali lidovci, tak se chtěl spojit s komunisty.  Nakonec výborný tah...založí novou stranu a nastrčí tam jako ikonu senilního staříka, kterého téměř polovina národa obdivuje. Nevím proč, snad úcta k modré krvi i když šlechtické tituly byly zrušeny.  MUsím uznat, že mu to pálí! Bohužel...jen pro vlastní prospěch. A třešnička...rozvod, majetek,(určitě mnohamilionový), se převede na manželku a děti a milí 

voliči ! Polibte mě hezky na záda !  RvRvRv

9 7
možnosti
Foto

Teda Kalouska nemusím vůbec, ale číst tady, že Babiš udělal něco pro republiku, to je i na mně dosti silné kafe, přesto že jsem si už docela zvyk, že jeho příznivci jsou povětšinou prosťáčci, co za koblihu prodaj své vlastní děti. .

8 1
možnosti
ZH

Babča sice chytá na první našlápnutí, ale Kalousek a celá TOPka zase neustále omýlá to samé, jejich celý volební program závisí na Babišovi. Když toho klepne pepka, tak Kalousek je namydlenej.;-D

3 12
možnosti
IV

Pavel Šafr, kdysi šéfredaktor Lidových novin - "Jsem úplně konsternovaný tím, že Andrej Babiš odpustí sám sobě 1,48 miliardy na daních a tahle zbabělá a ignorantská společnost si to nechá líbit. Hlavní viníci této situace jsou ale vedoucí novináři velkých médií. Až na výjímky zcela selhávají v ochraně veřejnosti. Kdyby před pěti lety nějaký ministr odpustil sám sobě jeden tisíc korun, tak ho všichni roznesli v zubech. Andrej může ukrást miliardu a půl a je to v pořádku. Ten blábol, že nebude krást, protože už má dost, se ukázal jako mimořádně naivní. Měli bychom se už fakt všichni vzpamatovat."

19 2
možnosti
Foto

Bylo to minimálně trapné, to celé. Ukázka, jak se politik nemá chovat. Příště ať to moderují v hospodě.

6 0
možnosti
JH

Přehrál jsem si to až teď. Nejděsivější mi přijde, že se tady dva přední státníci veřejně obviňují z trestných činů.Právem? Mám blíž k autorovu pohledu,ale....!!

4 0
možnosti
Foto

Podle Babiše měli pozvat jako oponenta třeba Faltýnka;-D

To by se pak v klidu mohli plácat po zádech jak jsou perfektní, jak zlepšili ekonomiku a úrokové sazby mávnutím kouzelného proutku....

Nejkomičtější, ale v Babišově argumentaci je to jak neustále zdůrazńuje, že všichni kradli, do dozorčích rad si dosadili své kamarádíčky za obrovské peníze zatímco on a ANO jsou dokonale čistí. Faltýnkův syn v Brně, Faltýnkova přítelkyně v ČD, Kleslová.....to jsou odborníci na svých místech, kteří pracují za pár korun pro blaho všech;-DRv

Vám karmaR^

22 1
možnosti
MK

To, že Kalousek byl u všech státních rozkrádaček za uplynulých25 let je fakt a na některých se osobně podílel. Už jenom to, že nechal prokazatelně za stovky miliónů dotovat své kamarádíčky (a jistě ne zadarmo) na režijních materiálech pro ministerstva stačí, aby držel hubu a krok  a nebyl vždy veřejnoprávními médii osloven, když jde o finance. Zloději se neoslovují!

Nejsem si jist, ale jeho tvrzení, že evropské fondy jsou součástí st. rozpočtu se mi jeví jako lež. Vždyť dotace do zemědělství jsou cílené a jejich udělení nebo jejich výši stát neovlivňuje.

6 21
možnosti
Foto

Netvrdil, že jsou součástí státního rozpočtu, ale veřejných financí-vy jste na tom jako babiš-podsouváte jiným to co neřekli

12 2
možnosti
Foto

To by mělo vidět co nejvíc potenciálních voličů, aby pochopili, že jedině Babiš "má" pravdu a musí to být podle něj.

Ostatně: to jsme celkem nedávno zažili - a jak to dopadlo!!

16 2
možnosti
JB

Smutné je,že Kalousek je stále ještě v politice...raději 10 Babišů,kteří ať jsou jací jsou,ale dává lidem práci a vybudoval obrovskou firmu( prosím než začnou kecy o dotacích zjistit si jaká je skutečnost),než jeden Kalousek žijící pouze za peníze daňových poplatníků a přítomný u všech podrazů co kdy tuto zem potkali...RvRv

6 24
možnosti
ZJ

Komu není z hůry dáno, v apatice nekoupí.

Ani v koblihách nenajde!

Babiš buduje firmy tak, že některé firmy zlikviduje a jejích výrobu převede k sobě. Například NPK z Pardubic do svého provozu (z EU dotací postaveného) v Lovosicích. A poraženého a finančně oslabeného následně koupí. A potom si nechá zajistit svoji výrobu zákony a vyhláškami.

14 1
možnosti

Kalousek prostě ví, jak na Babiše. Proto se Babiš do diskuze s Kalouskem bojí, a když ho jeho spolupracovníci přece přemluví, aby tam šel, hned ztrácí nervy. Kéž by tenhle fašista po posledních volbách zůstal v opozici.

23 3
možnosti
Foto

Ať už je Kalousek jakej chce, na rozdíl od Babiše má páru o tom jak řídit finance. Babiš doteď nepochopil ze svého resortu téměř nic.

3 2
možnosti
Foto

Havlista Moravec pravidelně zve havlistu Kalouska do médií, ačkoli k tomu nemá žádný racionální důvod. Co se Vám na tom nelíbí ? To, že na to předseda Babiš poukazuje ?

4 27
možnosti
MD

Macku, ty jsi smutnej příběh :-/

21 3
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik