Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Napsáno s lehkostí, pravdivě a bez vulgarit. To cením. Karma a pěkný večer přeju

0 0
možnosti
PK

Víte pane autore, vůbec mi nešlo o to aby jste mi udělal dobrou náladu, spíše mi šlo o to abyste vy mohl být trochu pozitivní, bo : ,, Úsměv a dobrá nálada jsou známkou vítězství nad osudem a se špatnou náladou se stárne velmi rychle“. To není z mé hlavy ale rád se tím řídím.

Ale pokud je vaše písání jakýsi druh uvolnění, relaxace z neuspokojení, tak to chápu, koneckonců nemusím vás přece číst. Mějte hezký den.:-)

0 0
možnosti
Foto

Jak že jste to napsal? Potomek Lžibřídila?

R^

1 1
možnosti
Foto

Žibřida, to je počeštěná verze jména "Siegfried". Brunclík, ve zdrojové báji označnovaný jako Roland, je germánského původu.

0 0
možnosti
MB

Vládo, děkuji. Za důchodovou reformu, za nekonečné dálnice - bezpečné dráhy, rychlovlaky, za hojné finanční rezervy z doby hojnosti. Za snadné stavební povolování a digitální styk s úřady ! Za prachy z Brusele ! Moc mi to nemyslí - tedy myslím, že jsme je dostali zadarmo ! Bezva dar, bez splácení, bez dalších daní, bez volovin "Zelené cesty", bez podřízenosti - Fakt super, umně vyjednáno Vůdcem - borec ! ...

Rakušané již očekávaně dostavěli svou dálnici k našim hranicím. Mám dilema ! Jak se tam rychle dostat ? Mám koupit nové auto, nebo raději motorový člun ? Kdo mi odpoví, děkuji - Pak už mi fakt bude lépe ! ... :-)

8 0
možnosti
Foto

Je to blbá, neschopná, plýtvající a lživá vláda, ale je naše, česká.

2 1
možnosti
Foto

Ano, očekávala jsem , že výsledek tohoto samitu bude jiný. Od toho schválení už budu brát všechny co vykřikují jakou pouhé prázdnohubé žvanily. Nikde jsem si nepřečetla kolik nás naopak ty dárky vynucené Bruselem budou stát s to mi příjde jako zásadní. Překvapilo mě že se k tomu všemu přihlásil i Orbán a vlastně nebyl vůbec slyšet. Nevím co nakonec slíbili těm spořivým zemím jak byly nazváni třeba Nizozemsko ale muselo ti byt bud ́ zásadního nebo tam je neco co nevíme, když chovaní Rutteho bylo tak zásadně odmítavé a nakonec prohráli úplně vše co chtěli .

1 0
možnosti
Foto

C jste očekávala? že konenečně pošlou Itálii do insolvence? Že zakleknou na Babiše, aby vrátil dotace?

0 0
možnosti
Foto

To, že Babiš redukuje výsledek summitu na peněžní zisk, je dobře promyšlený kalkul. Většině voličů to stačí. Další detaily je nezajímají.

Pokud se posílí centrální zdanění (doufejme, že na úkor "národního"), bude to jediný, draze vykoupený, pozitivní výsledek. V ostatním máte pravdu.

Je smutné, že ve světovém měřítku tak malé státy, jako je Francie a Německo, hrají dominantní roli, ale většina zemí EU je menších než jedno větší čínské město. Na co si tedy chtějí hrát, nevím.

7 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik