Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PW

S Trumpem bych to od Miloše neviděl jako nemožné. To je podobné šmé jako sám Miloš, takže si budou uirčitě rozumět, zejména pokud Donald vyhraje volby a splní sliby, že přenechá na hraní Putinovi a Simu cokoliv nebude přímo v USA.

0 0
možnosti
OP

Zeman si dovoluje, co si dovoluje, protože moc dobře ví, že vláda sestává převážně ze slabochů, s výjimkou jednoho estébáka, který si ve vládě řeší svůj byznys, takže s ním je kamoš.

6 0
možnosti
MK

M14i73l96a17n 51K29e47s60l

3. 4. 2016 17:47

Servilní chování Zemana.Co je to servilní?Zrovna jsem se dokoukal na záznam přivítání čínského prezidenta v Bílém domě.Velkolepé-samé čínské a americké vlajky,žádná tibetská-nastoupený prezidentský manželský pár i s celou USA vládou,zářivé úsměvy,mávání z balkonu.Pochodující vojenské jednotky, včetně té historické co bojovala ve válce Severu proti jihu.Proti přivítání v USA a Velké Británii bylo to pražské ubohé.Tím je možné si vysvětlit omluvu Zemana,že nemá zlatý kočár ani Bílý dům.Co ta pražská návštěva přinese?S hodnocením bych zatím nechvátal.

1 6
možnosti
Foto

Karma souhlas. Ta zmínka o tom doormanovi je docela podstatná a málokdo a málokdy se uveřejňuje.

Při návštěvě USA ( za krajany , polo-soukromě) se nechal MZ vyfotit před plotem Bílého domu. Znajíc jeho mstivost a sloní paměť jsem si říkal - jak se s tím vyrovná ? S tím , že ho nepřijal ani státní podtajemník pro nic za nic.

To se MZ nesmí dělat. Kdo mu jednou odporuje nebo nedej Bože překáží , do smrti je nepřítel. To by mohli povídat - Sobotka , Šlouf atd atd.

4 0
možnosti
Foto

Klaus jako prezident jezdil do USA přednášet a nic se nedělo. Tak, proč to dramatizujete?

1 5
možnosti
PK

Tak Zeman, byť zvolen lidem, fandí velkokapitálu a ten cítí v Číně šanci. Ta se mění - od montovny - je už drahá. Zvyšovat vývozy do USA není tak jednoduché jak si představujete. Servility bylo příliš, v tom souhlas.

0 2
možnosti
JS

Pane Bednář nejsem poctivým čtenářem blogů, ale občas si něco přečtu a dokonce si něco i pamatuji. Nepochybuji o tom, že si pečlivě vedete svůj archiv. Podívejte se tam. Mám pocit, že Vaše příspěvky jsou sice na správné straně a zásadové, ale co platilo včera, nemusí platit dnes. Buďto nejste schopen předvídat trend vývoje nebo Vám řídící orgán posílá pozdě informaci o změně kurzu.

2 3
možnosti
Foto

Když Vám vadí politické směřování prezidenta Zemana a myslíte, že jde proti názoru lidu, tak si prostě počkejte na rok 2018.

Ten rok už není tak daleko.

2 2
možnosti
JV

Karma R^,presne popsano !!

7 2
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik