Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BD

Budu volit France také. A hlavně z protestu. Celá volba prezidenta je pitomost. Lepší by byly úvahy o zrušení této funkce. Bylo by to opravdu užitečnější.A vlastně mě osobně vůbec nevadí ,že je potetovaný i když jsem militantní odpůrce tetování. Tak aspoň něco !

1 0
možnosti
JR

Můžete prosím specifikovat, co dobrého přinášela nepřímá volba provéděná poslanci a senátory? Trapnost, ubahost, zákulisní kšefty. Tisíckrát raději přímá volba, z níž vzejde třeba prezident Franz. Já ho sice volit nebudu, ale jeho IQ, um a talent postrádá valná většina našeho národa.:-P

2 0
možnosti
VV

Kandidátů je víc než jste čekal, že? A teď jste ve stresu.

1 1
možnosti
LH

Vzhledem k presidentským pravomocím (kladen´věnců a podepisováni zákonů) se divím že by jim někdo věřil co všechno pro republiku vykonají. Tak proč se, proboha, tam všichni tak cpou??

2 1
možnosti
PP

P40e73t84r 10P96e20t92r44o13v

7. 11. 2012 11:05

Dovolím si pár otázek.

Kdybychom měli prezidentem opici, získali bychom respekt mnoha afrických zemí? To myslíte vážně? Jak jste přišel na to, že je Franz pomatený? Jen kvůli jeho vzhledu? Jak jste přišel na to, že kandiduje ze zištných důvodů?

2 1
možnosti
MT

To s opicí a Afrikou je humus na úrovni houkání stadiónu na černýho fotbalistu. Dna bylo dosaženo, článek je adept na stáhnutí.

5 1
možnosti
MT

hmm, tak zrovna VY tak máte co moralizovat o obhroublosti a jitrnicových bonmotech:-)

4 1
možnosti
JV

Neslaná, nemastný, takový je pan Přemysl Sobotka! Ale chápu Vás, autore, neboť nemůžete jinak, vždyť i každá liška chválí svůj ocas!

Doufám, že prezidentem bude buď pan Okamura, nebo pan Franz; to by bylo vítězství zdravého názoru nad poťouchlým politickým kupčením! :-)[>-]R^ :-)[>-]R^ !

1 1
možnosti