Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč by měl Babiš být brutálním problémem? Michal prostě přišel na to, že pravdoláskový rybník vylovil už Drahoš a tak sází na konkurenci.

3 1
možnosti
VH

No jo - a komu si má pan Horáček (či kdokoiv jiný) stěžovat na Bureše? Zemanovi?

4 0
možnosti
MJ

No víte, pane autore, ono vadí ten a nevadí onen je trochu problém posuzovat na stejné rovině, zatímco komunistická mlátička měl být dávno mimo jakoukoliv politickou i společenskou činnosta a měl mít již své dávno odkrouceno v kriminále, Babiše ač jeho minulost zná každý normálně v Česku žijící člověk volilo ve svobodných a demokratických volbách 30% voličů a jít před volbami ve kterých se ucházím o zvolení proti 30% lidí , kteří jak je vidět se voleb účastní je problém.

8 0
možnosti
Foto

Kolik a za co by dnes měl mít odkrouceno "mlátička" Ondráček? Naše "polistopadové lidové soudy" asi zaspaly.

3 3
možnosti
VK

Jak to víte, že mu to nevadí? To, že se na něho obrátil jako na budoucího předsedu, to je jasné z toho, že Zeman opakovaně proklamoval, že Bureše jmenuje třeba třikrát. vyvozovat z toho, že mu to nevadí, je laciné.

5 2
možnosti
Foto

Proto jsem se ho posledně ptala, kde koupil tu křišťálovou kouli. Měl by ji reklamovat.

2 0
možnosti
Foto

Jakmile kdokoli z PZO vyjel coby delegát do "znepřátelené" ciziny, musel se upsat "čertu". Neudělat to, mohl se Babiš z oken PZO jen závistivě koukat jak na západ putuje Slunce oblohou, aby v Maroku opálilo kůži jeho méně zásadového kolegy. Neosvojil by si v dlouholeté praxi cizí jazyky a dnes by je nemohl využít ku prospěchu nás všech. Protože se nikdo nehlásí jako jeho oběť, dá se předpokládat, že podpis byl u Babiše jen formální záležitostí umožňující výjezd do země, ze které se po pár letech lidé vraceli nejen opálenější, ale také zkušenější a hlavně mnohem bohatší než ti, kteří si vydělávali jen koruny.

3 8
možnosti
Foto

Tak, ona to nikdy jen formalita nebyla, to ne. Ale tady se neustále žije v tom, že všichni, kdo jsou v těch seznamech "udávali".

To je naprostý nesmysl. Podle mě daleko větší nepříjemnosti nadělali obyčejným lidem anonymní "udavači z lidu", kteří se nemuseli bát "sprdunku" od řídícího důstojníka.

A ve styku s cizinou nebo s cizími firmami zde, šlo kontrarozvědce hlavně o ekonomické věci. Takže, pan "Bureš" byl dozajista tázán na podmínky kontraktů a také na jednotlivě osoby. To myslí, bylo zcela normální a běžné.

2 2
možnosti
Foto

Jste si jist, že mlátil do demonstrantů nebo je to jen póza.

Ano, Andrej Babiš pracoval s nesocialistickou cizinou a tam byl dozor vnitra standardem. Takže, co z toho po 30+ letech vyvozujete?

3 3
možnosti
Foto

Dozor StB nad lidmi pracující v cizině byl standartem. Dozor vykonávali agenti StB, kteří na své spolupracovníky donášeli a za to brali odměny. Takový agent Dvořák bral 1 000 Kč za to, že donášel na své spolupracovníky, Kdyby se na Veletrhu v Brně neožral, jak carský důstojník a prozradil na sebe, že pracuje pro StB mohl donášet dál a brát dál odměny. Takhle jej musela StB stáhnout. Já z toho vyvozují, že to bylo svinstvo donášet na své spolupracovníky a ještě za to brát peníze. Dnes tady píše cancy a hájí své bývalé chlebodárce a určitě to nedělá nezjišťně.

5 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik