Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P98e14t68r 59H89á43l45a

3. 3. 2014 8:08

K zákazům komunismu - nemůžete lidem zakázat či přikázat, co si mají myslet. Je úlohou společnosti jako celku, aby 

a) skutečně mentálně retardovaným odpustila jejich omyl

b) závistivcům a blbcům dala najevo, že jsou naprosto mimo takovým způsobem, že si v životě neškrtnou.

Většina levicově smýšlejících lidí se prostě rozhodne pro nějaký názor bez jakýchkoliv poznatků a pak, i když poznatky přijdou, se jim prostě nechce ten názor měnit... to je celé.

0 0
možnosti
MV

nevím, odkud máte ta prohlášení, ale jestli jsou veřejně přístupná a vyhlašovaná, tak na tu skupinu podejte trestní oznámení vy... myslím, že policie nestíhá sledovat celý internet, tak jim to prostě nahlašte!

1 0
možnosti
LH

L16u43k61á44š 38H58á30b33a

28. 2. 2014 12:24

ja jsem nedavno nasel na facebooku skupinu, kde hlasali cikani vyvrazdeni cechu a podobne zvasty. Nepsal jsem o tom clanek, ale sepsal jsem trestni oznameni, poslal screenshoty obrazovky a veskere detaily, ktere jsou v te verejne skupine k videni, policii a do medii. Media se o tom zadna ani nezminila, ale policie to zacala resit. Po par tydnech skupina prestala existovat. Ale proc to rikam. Vy jste nasel v komunistickych dokuemntech tyto odkazy, obratte se na policii. Byt se obavam, ze zrusenim komunistu niceho nedosahneme, jen jim dame prizracny kabat z arabely, pod kterym budou neviditelni, ale stale mocni. Bohuzel.

8 0
možnosti
VJ

Už teď jsou ti mocní komunisté neviditelní. Filip, Kováčik a jejich melody boys jsou mnohem menší problém, než ti bývalí agenti, STBáci a bolševici, kteří drží skutečnou ekonomickou moc. Ty ale najdete v ODS, TOP09, ČSSD, dva poslední hradní páni a pak jsou mezi tzv. kmotry.

Filip je alespoň na očích a jasně vidíme jejich kroky a vidíme jeho zájmy. U těch skrytých je to mnohem horší a oni stáli za totálním morálním rozkladem a rozkradením této země.

1 0
možnosti
PV

ach jo, přiznám se nedočetl jsem do konce. Spíše se mi zdá že tím neustálím omíláním děláte medvědí službu. Připomíná mi to doby hlubokého socialismu. Komunisté taky potřebovali neustále opakovat o zlých imperialistech a čím víc toho bylo v televizi tím víc jsem si říkal že to asi nebude tak jak je prezentováno. Dnes mám úplně stejný pocit akorát pokud bych do článku v Rudém právu dosadil místo imperialista slovo terorista tak by se to mohlo tisknout i dneska.....

1 4
možnosti
Foto

Dobrý a, Bohu žel, stále aktuální článek. Mladý komunista či starý komunista - oba žene stejný motor komunismu: závist + nenávist. A to není problém politický, ale vada charakteru. Tady zákony nepomáhají....

11 1
možnosti
KL

tady nejde a asi nikdy neslo o nejakou ideologii ale o aktiva a v pripade komunistu vzdy o aktiva tech druhych, ktera se pak spolecne spotrebovavaji i prostrednictvim neustaleho zhorsovani produktivity prace az je zaostavani za jinymi zememi neunosne. proc se asi cekalo na byt 20 let, na tefonni pripojku 5 let a auta, TV, pracky, kola, lednice, maso, casopisy (i ten toaletni papir) atd atd - vse bylo nedostatkove a podpultove zbozi. protoze jsme vsichni sice meli zamestnani, ale hodne lidi melo to stesti, ze prace z toho predstavovala treba jen hodinu denne.

5 1
možnosti
PV

pravda, akorát se mi zda ze lide hodne prehani o tom jak dřív bylo vse nedostatkove. Nebyly pomerance, ale byly banány a nebo naopak. Byt jsme dostali hned po nastupu do zamestnani a s tim toaletakem se mi zda ze se vic namluvilo nez co byla skutečnost. Ano televize, lednicka byly drahe věci a clovek něco nachodil nez je sehnal(většinou v pracovni dobe)

 Nechci navrat zpet a uznavam ze dnes je daleko vetsi vyber zbozi ale rikat ze tehdy vůbec nic nebylo je demagogie. Pokud se rekne A tak je dobře rict taky B, kolik lidi se zadlužilo na 20 a vice let hypotékou? Kolik byly dalnicni poplatky? Kolik byl prumerny najem? cena vodneho a stočného? cena energii?

2 5
možnosti
Foto

Možná to byl záměr, takhle si možná někdo něco z toho Rudýho práva přečetl alespoň na záchodě. ;-)R^

6 1
možnosti
PV

P51e45t10r 96V76l38c61e96k

26. 2. 2014 15:19

Mladí komunisté jsou hloupí a naivní..........dnes už naštěstí nemají šanci, už jen proto, že diktatura proletariátu je utopií, vždyť proletariát prakticky neexistuje......Ale zrovna tak jsou hloupí a naivní ti, kteří připouštějí možnost, že ten režim, který zde byl v 50. letech by se mohl opakovat. Pokud nějaká diktatura dnes  hrozí, tak diktatura nadnárodních korporací............

5 3
možnosti
MM

Že proletariát už prakticky neexistuje?

A Vy si opravdu myslíte, že jim jde o nějaký "proletariát"? Článek to popisuje poměrně přesně: jde o to prošustrovat co jde, okrást každého, kdo je schopnější nebo chytřejší než oni, a nakonec ho popravit.

(Ano, nadnárodní korporace jsou možná nebezpečím atd... ale pro něco úplně jiného - pro otevřený trh. S nimi se nevypořádáte tím, že budete hřímat,křičet a prskat, ale že nabídnete něco lepšího.)

3 1
možnosti
VN

Vzpomněl jsem si na jednu hlášku ze špičkového filmu Moskva na Hudsonu , který natočil Paul Mazursky , hlavní roli hraje Robin Willams a film popisuje příběhy ruských emigrantů v Americe.. Odehrává se v tehdejší současnosti a hrdinové vzpomínají na život v Rusku.. Je tam scéna , kdy Robin Willams si vystojí frontu na toaletní papír , který přinese své přítelkyni jako dárek.. Ta to komentuje slovy "Ty víš , jak si získat dívčinu lásku "..

5 0
možnosti
OK

" Kdo podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka nebo hlásá národnostní, rasovou, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.".

„Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 260, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta."

Umí si někdo představit zřetelnější a evidentnější propagaci komunismu, než jsou  komunisté v parlamentu ČR ?

Není volba komunisty projevem veřejných sympatií ?

Tak o čem je vlastně řeč ?

3 1
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik