Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zlatej Bendl a Řebíček, co? Nebo Stanjura. Jó to byly časy, všechno fungovalo, žádná korupce, úplná selanka.

1 0
možnosti
ZZ

Tak se mi zdá pane utore, že Velký Drmola jste vy sám.

Kdo zná Havlíčka, tak ví, že dokáže problémy nejlíp ze všech ministrů průmyslu, které jsme kdy měli.

Problém je v tom, že ČD,má svůj systém řízení, předpisů a kontroly, který na zásah ministra a jeho komise není připraven.

:-P:-P:-P

5 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
MB

Dostalo se mi výchovy - Není podstatné, co jsem zamýšlel = Podstatný je výsledek. Když jsem utrpěl nezdary, hájil se - Snažil jsem se. Bylo mi sděleno - Snaha je výrazem neschopnosti - nesnaž se, dojdi k výsledku !. Jak to ovšem udělat ? Zřejmě změnou myšlení, person - sebe sama a vytvořit systém, houževnatost ...

Jak se dá změnit myšlení ? Soudruzi 40 let jsme mysleli blbě. Je zde Perestrojka ! Ulehneme s myšlením starým - vstaneme a bude myslet po novu ! Kdo je pro ? Vyřešeno, schváleno jednomyslně ... !

Příkladů je kopec - Stavební povolování. Je to složité - tedy více lidí ! Oni to zvládnou a zpracují - Jedna z příčin = Zákon doposud není - Proto, že je tam plno lidí ! Oni se nějak sami zruší ? Tedy komise - K ní komise, zda původní komise koná. Následně komisi pro rušení komisí ! Je to nekonečné - Podstata, kdo se kam dorval - Očekávaně se přilepí a vyhlíží důchod + prémie. (Nedivím se mu) ...

Chci tím sdělit, že Vláda odborníku tedy koná. Bureš přijal ještě více úředníků, Jermanová založila i komisi hudby a dopravních značek. Podstatný je výsledek ! No není ! Skutečně objektivně, kdo to změní ? - Digitalizace - zjednoduší - zefektivní ap., to netuším. 100% ovšem vím, že tato Vláda to není a nebude ! To je celé, pravda - Snaží se ! = Snaha je výrazem neschopnosti ... :-)

4 2
možnosti

Od postkomunistické levicové politiky nic neočekávám! Preferují sociální inženýrství před normálními, svobodnými, přirozenými vztahy! :-)

1 0
možnosti
Foto

Tento komentář měl patři pod blog pana Pohanky, kdyby byl býval otevřel diskusi.

Náš informační systém ovšem pamatuje i na ty nejméně předvídatelné události:

https://www.mikrovox.cz/stahni/wav/vyprodan.wav

https://www.mikrovox.cz/stahni/wav/zavory.wav

https://www.mikrovox.cz/stahni/wav/lopatka.wav

A pro ukrácení dlouhé chvíle při marném čekání:

https://www.mikrovox.cz/stahni/wav/poezie.wav

Jistě jste poznali herce, režiséra, dabléra, překladatele a vůbec všestranného umělce Václava Knopa.

1 0
možnosti
Foto

A komise už hledá vhodnou budovu.

1 2
možnosti
Foto

Letos bylo za půl roku na dráze 548 incidentů. V období 2015 - 2019 bylo za pět let 5723 incidentů, což je průměr 1145. Z toho je patrno, že letošní rok nijak nevybočuje a pokud je tím někdo zneklidněn, tak je zmanipulován médii, podobně jako demonstranti na Letné Michprdem.

4 2
možnosti
Foto

Kdybyste měl ty vzniklé škody platit a ještě k tomu tam odešel na věčnost někdo z rodiny, asi byste tento nechytrý názor poupravil. Rv

1 2
možnosti
Foto

Dnešní mladí středoškolsky i vysokoškolsky studují nejraději všechno možné, jen ne užitečné obory. Tam potom zákonitě chybí zaměstnanci, zatímco na druhé straně se o volná místa abiturienti perou. Stát by měl přehodnotit rozdělování peněz, ze kterých žijí leckdy zbytečné neziskovky a jim podobné organizace, ve kterých se zbytečně živí plno lidí.

5 0
možnosti

Je to zcela nepochopitelné! U Českých drah dochází ke třem mimořádným událostem za den!!! Neuvěřitelné! Od jízdy na červenou až po konflikty na přejezdech a srážky vlaků! Nemáš strach jezdit vlakem?

Jak je možné, že za císaře pána tomu tak nebylo? Byla vysoce sofistikovaná drážní pravidla, strojvedoucí měl pracovní dobu jen pět a půl hodiny na den, bylo dost pracovníků, lidské zdroje byly a nešetřilo se jimi v zájmu člověka.

Dnes máme vynikající technická zabezpečení, ale nemáme lidi na práci, honíme jen úspory na úkor bezpečnosti. A tak se nám to vrací!

2 0
možnosti
Foto

Problém je v tom, že ta vynikající technická zabezpečení fungují jen někde.

Včera odpoledne došlo na železničním přejezdu u stanice Borek - Hrubá Skála ke kolizi vlaku a osobního vozu. Jediné zabezpečení je tam STOPka, protože na vlak, který přijíždí do stanice směrem od Turnova, je kvůli budově, stojící u trati, viděl až v poslední chvilce. Jezdím tam často a uhlídat to vyžaduje opravdu velmi zvýšenou pozornost. A kvůli silnému provozu na hlavní komunikaci není problém houkání vlaku přeslechnout.

Škoda se odhaduje asi na 150 tisíc Kč, A navíc se musela na nějakou dobu zavést náhradní autobusová doprava, než se trať uvolní.

Vina je zde na straně řidiče, ale vzhledem k nepřehledné situaci se vnucuje otázka, zda by světelné návěstí nepřišlo levněji. A zde je ono zakopané jádro pudla. NA TOHLE peníze nejsou.

0 0
možnosti
JH

Tak, tak - všechny odvolat a nahradit je těmi skvělými odborníky z opozice. Nejlépe Piráty a topkaři!

4 5
možnosti
OU
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik