Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vcelku ano! Čím dál tím víc si uvědomuji, jak díky čtyřiceti letům komunistického brainwashingu jsme stále nacucání tou levičáckou propagandou závislosti na státu a svojí nesamostatností, jak stále závidíme úspěšným a jak je nenávidíme pro jejich úspěšnost, jak si nevážíme (ani zprava ani zleva!) střední vrstvy, která je jistou garancí demokracie, jak stále jen množíme byrokracii a bráníme podnikání slušných občanů, jak rozvracíme nejen podnikání, ale i naše zdravotnictví naprostým politickým diletantstvím a klientelismem.

Andrej Babiš přes svoji kontroversnost však zatím pro mne je garancí boje proti korupci. Jen mne mrzí, že tolik ustupuje ze svých pravicových pozic v zájmu sociálního inženýrství. Ale musíme si přiznat, že za to můžeme my voliči, kteří jsme dali přednost ČSSD před ANO.

:-)

0 0
možnosti
PL

Na svateho Arnosta jsem te nasel Ivane. Jak vidim je to stale tam stale ten Nedozpivanej hit co jsme oslavovali ve Viole. Male zivnosti jsou zakladem svobodneho podnikani a jestlize za kazdym zivnostnikem stoji exekutor budu ja muset odjet do islamskeho statu kde je placeni dani placeno Panubohu.

pavellibovicky@hotmail.com

0 1
možnosti
IB

No vidíš, na starý kolena se ze mně stal bloger. :-)

0 0
možnosti
DR

Takova troufalost.Chtit aby zivnostnici nepodvadeli.Skandal :)

1 3
možnosti
PK

P23e78t75r 25K16a88p66l37a88n

29. 3. 2015 20:48

Zdá  se, že živnostníci jsou u většiny české populace neoblíbení. Mládek se do nich navážel už před volbami, takže dobrý volební výsledek ČSSD v posledních parlamentních volbách je dokladem, že s Mládkem dost lidí souhlasí. Státním hodnostářům logicky vadí lidé, kteří se o sebe snaží starat sami a nespoléhají se na stát, takže jim levicová vláda bude házet klacky pod nohy. To se ČSSD nejspíš vymstí v příštích volbách, protože Romové a členové strany jim sami dost hlasů nezajistí.

1 0
možnosti

Bohužel, levicové sociální inženýrství není věcí jen ČSSD, ale i ODS a TOP 09. Avšak od těchto stran je to zrada pravicového programu!

0 0
možnosti
JP

J14o33s33e36f 31P92o35t18r

29. 3. 2015 17:46

Měl jsem názor podobný jako pan Mládek. Pak jsem začal spolupreacovat se zedníkem. Auto na leasing, neustálé shánění práce, žádné, zpoždělé  nebo částečné platby za vykonanou práci a  vymáhat je, vedení evidence, tragedie při onemocnění, nebo pracovním úrazu, na dovolenou si musí nejdřív vydělat.

Říkám mu, vykašli se na to, jdi do fabriky, odpovídá mi, snad bude líp. Ale jak vidno, nebude.

6 0
možnosti
AG

A53l65e57x 38G59r98e36g16o76r

30. 3. 2015 15:07

No a co má být?

Já také musím pro své zaměstnance shánět zakázky, platit za ně odvody a trnout, kdy mi kdo nezaplatí.  Prostě podnikám se vším všudy. Nebo OSVČ je něco víc než sro, či jiná právnická osoba?

A platit stejné odvody podle stejných pravidel jako každý vydělávající člověk mi nepřijde divné.

Zedník si odepíše auto a s benzínem z daní, výlety rodiny odepíše z daní, cestu do práce odepíše z daní ale zaměstnanec? Neodepíše nic.

Poctivý OSVČ se nemá čeho obávat a nepoctivý? No tak ať nepodniká.

0 1
možnosti
IJ

I61v62a46n 38J65i22r15e82š

29. 3. 2015 15:57

Poctivého živnostníka, který dodržuje pravidla bych si moc vážil, tak kde sakra jsou? Proč všichni, ale opravdu všichni OSVČ, kterým zadám zakázku jako první požadují a nabízejí cash platbu bez dokladů? Co si má potom člověk o jejich přístupu k morálce, lidem a společnosti myslet?

1 6
možnosti
Foto

No pokud se zřeknete tím pádem záruky za odvedené dílo, pro obě strany je to výhodné.

1 0
možnosti
ZJ

DOKONALE popsaný současný stavR^!Pro nás pro všechny .. BOHUŽEL:-/

A Vám pane autore karma.

11 1
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik