Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Ty antikomunistické skupinky jsou více než směšné. Dnes byla jejich velká akce a dopadli jak sedláci u Chlumce:

Především upozornit na to, že komunismus do 21.století nepatří, měla dnešní akce na pražském Staroměstském náměstí, která seuskutečnila při příležitosti nadcházejícího 65. výročí komunistického převratuz roku 1948. V mrazivém počasí se sešla necelá  DESÍTKA protikomunistickýchaktivistů. Loni bylo na Václaváku proti vládě 120 000 lidí, ale to nic neznamenalo.

0 1
možnosti
AK

Směšné to není, je to projev toho, že politická kultura je orientovaná na minulost.

Tak jako před 80 lety v Německu se pořád hledali zrádci, kteří zavinili, že Německo prohrálo 1.světovou válku.

U nás zase část politiků a občanů žije problémy minulosti a vyřizuje si účty s Ruskem a komunisty - když už se to smí.

S tím je bohužel spojena neschopnost a neochota vnímat a řešit problémy aktální.

0 0
možnosti
Foto

Před několika lety, když hořela diskuse o budově národní knihovny na Letné jsem zaregistroval ostrá Klausova slova o tzv. občanské společnosti. Zpochybňoval její legitimitu. Tehdy jsem si říkal, že slyší trávu růst a že mu už definitivně hráblo. A dnes jen vidím, že měl asi více informací, než já. Nejrůznější zájmové a názorové skupinky si osobují právo na vliv na chod společnosti a to vliv větší, než jaký plyne ze svobodných voleb. Lidé se najednou neposuzují podle svých schopností a podle svých činů, ale pěkně kolektivně pouze na základě příslušnosti k politické straně a sdílení nějakých hodnot a názorů. Novodobí pseudodemokraté chtějí rozhodovat o obsazení Krajských rad jinak, než prostřednictvím uplatnění svého aktivního, či pasivního volebního práva. Včera jsem šel po nábřeží Vltavy kolem Karlova mostu a kolem jelo jakési auto s tlampačem a vyzývalo k účasti na jakémsi shromáždění na Václavském náměstí, kde se má sestavovat jakási vláda občanské společnosti. Vzhůru k lepší společnosti, zpátky ni krok. Kdo nejde s námi, jde proti nám. My budeme rozhodovat, kdo sedí v jaké radě a ne nějaké volby.

0 0
možnosti
MR

M85i15c27h65a50l 41R23y93b97a

24. 2. 2013 10:21

Tihle lumpové také protestovali proti řádně zvolené vládě:

http://hoffmannova.blog.idnes.cz/c/322949/Vyroci-popravy-clenu-Bile-ruze.html

0 1
možnosti
MN

... a vite co je paradox,, ze takovi lide, jako je autor clanku tepou a prohani komunisty, zatimco aby se opreli do opravdovych zlodeju a smejdu, na to proste nemaji ...odklaneji pozornost od toho, ze na te imaginarni Kalouskove slozence kterou predstavil pred volbami bylo na kazdeho 120 000,-   a dnes je na ni uz 156 000,- ,   a navic tihle lidi nechapou ze vlastne kopou pro Kalousky, pro Vondry, Daliky a dalsi  protoze cim vic budou srazet komunisty dolu tim mensi je nadeje, ze v parlamentu projdou treba majetkova priznani i se sankcemi  apod.  zamyslete se! Oni potrebuji aby byl tenhle narod rozlozen do skupinek, protoze kdyby se dal dohromady tak by to byl jejich konec.

1 1
možnosti
MN

zapomente na tunelare, na zlodeje, korupcniky, na lidi kteri odklaneji miliardy, zapomente na cirkevni restituce, zapomente na  Topollanka, Dalika, Parkanovou, Necase, .... zapomente na udelovani trafik svym spolustranikum v ODS .. na to vsechno zapomente - protoze za vsechno mohou komunisti a ti jsou to nejvetsi nebezpeci .. ale take stale ten dostatecne veliky projekt zastiraci kourove clony ke vsemu... je mnoho lidi kteri tohle jeste nepochopili a hodne tech kteri tohle chapou proto tady vladne neustale mezi lidmi rozdil a toho vyuzivaji ti nahore uvedeni pro to, aby nam rozebirali nasi zem pod nohama...

2 1
možnosti
Foto

Jenom aby se ti komunisté neukázali být nakonec tvrdším oříškem než všichni ostatní vámi vyjmenovaní. Takovou reklamu zadarmo my zde dělá pouze Siska.

1 2
možnosti
AK

A co takhle zarazit radši současné vládnoucí zloděje?

Nebo to nevadí, že by kradli i nohama, nemít na nich boty, hlavně že kradou v dresu jiné politické strany než KSČM?

3 1
možnosti
IB

Tak je třeba si uvědomit, že největšímí zloději byli komunisté - ukradli všem všechno pod záminkou, že to bude patřit všem. Zatímco jsme cinkali klíči, tak si to už z valné části zprivatizovali pro sebe, ale proč se zase derou k moci nechápu.:-)

1 2
možnosti
AN

závěrem by neškodilo ještě říci:HOP;-D

1 0
možnosti
JH

Personální politika KSČM v jednotlivých krajích asi odpovídá nominacím krajských organizací. Jak budete ale argumentovat proti komunistickým radním,pokud to jsou mladší lidé, jako např. p.Štefek  ve středočeském kraji,které asi těžko budete obviňovat ze spolupráce s STB popř.nějakých komunistických zločinů minulého režimu??? Kde byli všichni ti antikomunisti, když byl zproštěn viny zločinec JUDr.Vaš?

2 4
možnosti
SS

Vas nebyl zprosten viny - jeho ciny byly promlceny - podstatny rozdil ... :-P

1 2
možnosti
MN

chtel bych se autora zeptat, jake pocty povazuje za obrovskou vlnu uteku po roce 48 a nejspis by mohl vysvetlit i ty davy lidi kteri si zabraly Vaclavak v unorovych dnech toho roku, plne Staromestske namesti pri projevu Gottwalda .. ze by komparz? ..;-D rekl bych ze jste v nekolika historickych faktech tak trochu vedle .. ale budiz urcite dostanete celkem slusnou karmu a ja vam ji preji protoze kazdy pise tak jak to citi jen snad by se mel drzet trochu realit a ne se nechat unaset jen propagandistickymi vykriky...

3 4
možnosti
Foto

To by člověk netušil, co jsou ti demokraté zač. Tak netolerantní, agresivní a totalitní lidé jsou opravdu tristní vizitkou práce státní propagandy. Doufejme, že jejich režim brzy padne a pak se jim snad v hlavě rozsvítí !

4 3
možnosti
MR

M47i76c47h44a77l 57R95y70b75a

23. 2. 2013 19:31

Doufejme, že demokratický režim brzy padne!

To jste řekl moc pěkněR^

2 3
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik