Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nelze potvrdit, že Jan Masaryk něco takového řekl. Prokop Drtina to vyvrací. A Korbel ten výrok uvádí v poněkud jiném znění. A Herben je absolutně nespolehlivým pramenem. Za druhé platí, že jemu osobně byl Marshallův plán ukradený, důležitější pro něj bylo uskutečnit dodávky zbraní pro Izrael. První šla 15.ledna 1948.

0 1
možnosti
Foto

Jenže on by si Kalousek měl nejdříve zamést před vlastním prahem. Na svědomí toho má víc než dost.

8 6
možnosti
OK

Tím spíše Filip.

5 0
možnosti
OV

Vypnul zvuk při nedodržení určeného času pro faktickou poznámku, který určuje jednací řád PS. A to je dost velký rozdíl od toho jak to prezentujete vy. Sledoval jste včerejší jednání PS? Kdyby ano, tak by vám to bylo jasné, pokud ovšem nejste zaujatý proti řídícímu schůze. Jednací řád snad platí pro každého i pro pana Kalouska. Můžete se podívat na záznam z jednání. Má reakce by byla stejná i v opačném případě.

13 6
možnosti
Foto

Pan kalousek v okamžiku kdy byl vypnut svůj projev dokončoval-těsně před vypnutím říkal že je to to co chtěl říct-očividně chtěl říci tak poslední větu.

Rozhodně nebylo adekvátní mu mikrofon vypínat.

6 0
možnosti
Foto

Karma! R^

Zajímal by mě ten povyk, kdyby Kalousek ustřihl soudruha.

8 5
možnosti
JC

Kalousek by to asi neudělal. Pečlivě by poslouchal, aby měl pak co napadat v další diskusi.

Ovšem já mu v tomto případě to vypnutí přeju. Ale je to výhradně osobní - jinak jsem rád, když poslanci v padlamentu žvaní a žvaní a nemají pro samé žvanění čas schvalovat další a další omezení našich svobod.

10 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

8 4
možnosti
JC

Koncentráky ovšem vymysleli Angličané, stejně jako rasismus.

4 4
možnosti
JC

Nevím, proč se pan Tureček zlobí, když je to pravda.

První koncentráky v dějinách si vymysleli Angličané v Búrské válce na Búry. Nebyly sice vyhlazovací, ale jejich efekt takový byl.

A rasismus jako teorie je dílem anglickým, s drobným podílem Francouzů.

Němci to všechno jenom okopírovali. Stalin také, ale ne všechno, jen ty tábory. Navíc ale Stalin okopíroval od Američanů reservace, což však bylo Hitlerovi protivné a místo reservací volil rychlé a přímé vyvraždění.

7 0
možnosti
OK

Máte karmu. Jen bych doplnil, že my nejdřív ten Marshallův plán přijali, načež se v Moskvě soudruhům zježily vlasy, my museli na kobereček a všechno odvolat. 

Se smrtí Jana Masaryka je to problematické. Ví se například, že trpěl depresemi dříve a trpěl jimi též v době převratu. Dokonce sám v minulosti mluvil dost vážně o sebevraždě.

6 1
možnosti
Foto

My jsme ten Marshallův plán přijali, jenže nám nikdo neřekl, že jde o maršála Stalina.

8 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik