Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Ano, vypadá to tak, jako když si z nás dělají legraci a v pozadí s námi pohrdají!

Přidám: Velký rámus byl s tím, jak Babiš zachraňuje lázně. Vouchery. Když lázně zjistily, jaký je to na ně podvod, přestaly je přijímat. Vouchery nebudou vždy proplaceny! Kam tedy budou mizet ty peníze? Slevy měly jít přes zdravotní pojišťovny.

To je stejné, když v masmédiích proběhne, jak lékaři a sestry dostanou peníze, ale peníze putují jen do některých nemocnic. A doputují k lékařům? K lékařům by doputovaly, kdyby byly poslány přes zdravotní pojišťovny a přes vládní vyhlášku. To ministr zdravotnictví neví? Nebo to dělá vědomě?

:-)

0 0
možnosti
Foto

Já bych spíš politicky korektně řekl, že nám nabízí pohled na jisté skutečnosti z přijatelnějšího úhlu. Aby třeba nevznikla panika.

R^

0 0
možnosti
MV

Jako legraci bych to neviděl. Spíš se ta pakaz, které se říká vláda, zkouší, kam až jsou lidé ochotni sehnout hlavu.

6 0
možnosti
PC

Všechny vlády - od těch komunistických až po tu současnou - LŽOU! A moc dobře to vědí.

Jen naivní volič doufá, že konečně přijde ta pravdomluvná, snad dokonce se svatozáří nad hlavou.

2 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
Foto

Pokud za téměř 150 dní onemocnělo na 15000 pacientů, jde o průměr cca 100 na den. Pokud trvá nemoc 30 dnů, mělo by se s odstupem jednoho měsíce dennodenně uzdravit na 100 lidí. V průměru. A ten počet byl mnohem nižší.

0 0
možnosti
JK

He he, to je jako matematická hádanka? Jestliže byl počet uzdravených mnohem nižší, o kolik se musí změnit vstupní údaje? Za konstantu prosím považujte jeden den (o urychlení, či zpomalení času nebudeme v této realitě uvažovat) a jednoho pacienta (o půlení, čtvrcení, nebo umělém scelování pacientů neuvažujeme z důvodů humánních).

Mám spoustu důvodů také vyloučit zásah shůry, ale i když Bůh s tím souhlasil, obávám se, že Babiše se mi přesvědčit nepodařilo, trvá na tom, že výsledek může být jiný i když hodnoty zůstanou stejné, prý stačí, aby si to přál a stane se. No nic jeho výpočet dáme stranou.

0 0
možnosti
JK

Podívejte se, jak lhala Nečasova a Topolánkova vláda.

6 0
možnosti
JK

Havlíček a jeho srandovní mlžení o smlouvách s ČEZ. Budeme si muset pamatovat čísla - 162 mld Kč, zahájení provozu 1936 a předpokládaná cena elektřiny 60 EUR/MWh a Havlíček očekává až 120 EUR/MWh. Přitom už dnes je jasné, že je to utopie, náklady budou mnohem vyšší, zahájení provozu reálně v roce 1950 a cena elektřiny je dnes kolem 30 EUR/MWh, v minulých letech nepřekročila cena 55 EUR/MWh, cena je ní nízko díky nízké spotřebě průmyslu a dotacím do zelené energie. A tohle přesně Evropa chce, snižovat energetickou náročnost a navýšit obnovitelné zdroje, Německo ani jiné okolní státy neplánují masivní dovozy elektřiny, proč by se měla šplhat cena na čtyřnásobek proti dnešku. Zátěž rizika prý nese z menší části Česko a z větší ČEZ a když má stát v ČEZ 70%, kdo neúspěch vlastně odprdne. Jak je to s tím Ruskem a Čínou, Havlíček řekl že v tendru vlastně budou dělat jen srážeče ceny, aby nás ostatní nenatáhli na ceně, ale nakonec je přeci můžeme stejně vyřadit. Je tohle normální, proč by se do takového tendru hlásili a uměle sráželi cenu, což by je doběhlo u jiného tendru, který by mohli vyhrát lehce i s daleko vyšší cenou. Spíš je to tak, že minimálně účast v tendru slíbil Miloš v Moskvě a Andy s Milošem v Pekingu, a kdoví co ještě.

Neuvěřitelná prasárna je uplácení médií vládní stranou před volbami, 2 mdl Kč ročně je stát v tu ránu největší inzerent na trhu, navíc je celkem jedno jak dopadne vyhodnocení takové kampaně. Havlíček tu sumu v přímém přenosu rozvrhnul do 3 let čímž na sebe hodil i rozhodování nad agendou dalšího ministerstva MMR (to Dostálová asi čuměla). Rozvržení také úžasné, nenáviděná ČT 2% a ovládnutý Český rozhlas 20%. Systém rozdělování je tak průhledně klientelistický až to brní, počítám, že rozhodující pro částku je postavení média k příštím volbám. Sbohem svobodné a rovné volební podmínky.

Doufám, že tohle neprojde, stačí totiž médiím snížit DPH a byla by ta pomoc jasná a spravedlivá.

6 0
možnosti
MB

Opakovaně sděluji to stejné - Biblické motivy o kobylkách sarančatech a současné vládě ! Pohromy ! Komunisté se zesměšnili - Žvanili o dobru, o úspěšných 5 letkách - (nezdařila se žádná), vše zkvétalo tak, až prostě zvadlo. Klasika projedené a zničené budoucnosti.

Opravdu žádám podporovatele - sdělte a hlavně uveďte, jaký je dnešní rozdíl ? ANO ! Daří se vše ! Jistý rozdíl by zde byl - Podnikatelé - oligarchové, převlečení za členy vlády neuvěřitelně bohatnou z mozolů - daní = dotací, těch druhých. ..

Mne by v životě nenapadlo, že napíši - Že ti přiblblí komunisté, mi svého druhu ještě vycházejí i čestněji ! Furt se o cosi snažili - reformovali nereformovatelné, jistě - K ničemu. Vláda se s tím nepáře ! Reformy žádné - statistiky dle potřeb. EU jadernou elektrárnu ještě neschválila, nicméně již víme, že tak to bude dobře.Podobně jako s OSVČ - Ještě nic nezapočal dělal, přesto se již ví, že krade ! Formy třídního boje a uchopení moci jsou různé, K. Marx by čuměl ... :-)

6 0
možnosti
Foto

Tak poslední pětiletka se určitě zdařila, skončila dříve než začala. Myslím tím na léta 1995-2000.

Ad třídní boj: s kým kdo bojuje? Alespoň Don Kichot s větrnými mlýny?

0 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik