Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

kuča

27. 11. 2011 13:22
Vážený pane Bednáři !!!!

:-)......Napsal jste to sice velmi pěkně, ale je to jen propagační báchorka Vaší strany. Viděl jsem Babiše, v hydeparku, viděl jsem ho u MOravce - ten musel na.rat tolik lidí v této republice, že jsem říkal, že mu to neprojde! Hned druhý den se do něj obuli někteří blogeři, kteří neměli tuchy o tom, čím se vůbec živí, ale projevili stejné rozčilení, jako Vy.

A když se pak díváte v HP na Stanislava Bernarda, dalšího úspěšného podnikatele, kdy otevírá stejný problém bezbřehé a nepotrestatelné korupce, kdy tady spřízněné duše řádí, jak černá ruka a rozebírají poslední zbytky tohoto státu, tak to už snad o něčem vypovídá. Jestli to nic neříká Vám, to je Vaše věc, lidé kteří ještě nepozbyli zbytky zdravého rozumu se na to rozhodně dívají jinak. Čili - plivejte dál svoji jedovatou slinu, někdo Vás za to určitě ocení!!!

0 0
možnosti
JF

Frollik

27. 11. 2011 13:45
Jste idealista.

Mohu souhlasit jen s tím, že zločinecké strany jako je ODS a ČSSD jsou pro slušné lidi nevolitelné. To ovšem neznamená, že náhradou jsou populisti typu Paroubka nebo Babiše. I Bárta se vezl na protikorupční vlně. Nemyslím, že se najde politická strana bez mocichtivých prospěchářů, ale některým to čiší přímo z očí a jiní se již předvedli. Babiš pak své spojení se socdemáckým biolihem a biořepkou nemůže zapřít.

1 0
možnosti
KN

Karl Novak

27. 11. 2011 10:48
Pán z podivného levicově-etatisticko sdružení, ODS,

lidí kteří spolu mluví , hodnotí Babiše ?

Babiš je prostě jenom jedním z těch, co chtějí poždímat stát. Stejně jako ODS.

Pro ODS je to prostě konkurence.

0 0
možnosti
TJ

avari7

27. 11. 2011 10:46
Citibank

Za Babišem hlavně stál americký bankovní gigant Citibank (Citigroup), který mu dal peníze na jeho Agrofert, takže asi toliko k pětníku v kapse.

0 0
možnosti
FP

ferdapytlik

27. 11. 2011 10:25
vazeny pane z ODS

... vas blog o budoucim politickem souperi ma stejnou vypovidaci hodnou . . . s jakou by skalni spartansky fanousek hodnotil kvality slavistickych hracu

0 0
možnosti
IB

hybajda

27. 11. 2011 10:33
Re: vazeny pane z ODS

Skalní sparťan Straka přece taky trénuje Slávii, a dokonce má výsledky, dvakrát vyhrál, jednou remízoval, tak co?:-)

0 0
možnosti