Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

K čemu je blogér, který píše velmi diskutabilní články a nadále zbaběle nepovoluje pod nimi diskuzi?? Opravdu jej nečíst, bojkotovat.RvRv

0 0
možnosti
AL

Zbabělý blogér, který neotevírá diskuze pod svými žlučovitými články - viz autorův následující blog. Rv

0 0
možnosti
ZH

Nějak mi nejde do hlavy, jak může Agrofert profitovat ze zvýšení podílu řepky v palivu oproti své konkurenci? Má sice velkou fabriku na zpracování řepky, ale nedováží a hlavně neprodává palivo. Takových řepkových rafinerií jsou v EU desítky, ne-li stovky.

Ten zákon přece nikomu neurčuje, kde má ty řepkové oleje nakupovat, může je nakoupit u české konkurence, nebo kdekoliv v EU, nebo i v Brazílii. Dováží se toho přece mraky, už to snad museli i omezit.

2 3
možnosti
SN

:-)   Kalousek za svého působení v politice napáchal tolik škod, že ho Babiš nemůže dohonit ani za sto let !  RvRvRv

1 4
možnosti
LS

Neberte to jako snahu zastat se pana Babiše, ale čistě hypoteticky v situaci, kterou tu nastolily minulé vlády minimálně od doby opozoční smlouvy je velmi složité vytrhnout stát z rukou této hydry.

Pokud by se našel nějaký poctivý a státotvorný politik, který by to chtěl přerušit a začít hospodařit ve prospěch státu minimálně proto, že by pak na tom vydělali všichni, tak by se dle mého zcela pochopitelně bránil něčemu, co zavání snahou uzmout z jeho kompetencí něco, co může být tunelováno hydrou.

Ale ano, ani ta možnost, kterou jste nastínil se vyloučit nedá.

Jde jen o to, do jakého prostředí jste ten lakmusový papírek namočil ... zda do čestného nebo toho opačného.

0 5
možnosti
Foto

Pokud by to myslel vážně tak by napřed prodal Agrofert.

Sám si musí být vědom faktu, že vlastnictví Agrofertu mu bere právo ve slušné společnosti rozhodovat o vlastní konkurenci.

2 2
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik