Diskuse

Jsem zděšen

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IF

Tohle mne nijak nepřekvapilo - levičáci jsou předvídatelní, ale co mne překvapilo byly a jsou nejen diskuzní příspěvky, ale dokonce i obrovské množství blogů, ve kterých kdejaký nýmand honem honem spěchá, aby si také co nejrychleji mohl kopnout do aktuálně ležícího Nečase (ač ho sám nemusím ani trochu). Kde tihle chytráci byli předtím? 8-o

2 4
možnosti

A že nýmandy nazýváte druhé zrovna vy. 8-o

3 1
možnosti
ZD

a z čeho jste zděšen ...člověče...já jsem ODS bohužel volil a jsem zděšen z Nečase a jeho poskoků...podvodníka Bendy a jiných...zlodějen...podvodů s hlasováním...a mimo jiné...kolik bývalých členů KSČ je v ODS...a to vynechávám svazáka...jsem zděšen z blekotání předsedy vlády a jeho sebestřednosti...nezadá si s Klausem...zděšen vzniku strany LIDEM...kterou nikdo nevolil a přitom má hlasovací právo a atd..atd...já jsem zděšen z Vás pane...jako z pravicového fanatika...kterému záleží jen na sobě...ano i já souhlasím ...hlavně s projevem p.Filipa...mmj sledoval jsem to vše celé...ani já si nemohu po tomto vážit pana premiéra a celé této zuby nehty.. na úkor občanů držící se vlády...a nejsem levicový volič a nikdy nebudu...ale dokážu přiznat chyby...narozdíl od Vás neomylných...hezký den všem ZD:-)

11 3
možnosti

Tak vy jste zděšen a snášíte důvody, které nejsou ničím jiným, než pouze vašimi osobními dojmy, vyjadřujícími vaše politické smýšlení. Zděšen tím, čím byste měl ve skutečnosti zděšen měl být, tedy zneužíváním vojenské rozvědky špičkami vlády, neschopností předsedy vlády vyvodit z toho politické důsledky a odstoupit, aby nedělal ostudu ČR, ale nejste. To o vás mnohé vypovídá a ukazuje na pouhou účelovost vašeho článku a vaši zaujatost.

7 3
možnosti
OK

proc zdesen, vystupovani kscm a cssd je jen tradicni, viz navrat ukradeneho majetku vericim:-)

3 4
možnosti