Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IB

Já jsem si všiml, že za ministra Josefa Dobeše přišel stát o více než miliardu korun na státní maturity, za jiného Dobeše přišel stát o další miliardu při zavádění nefungujícího registru vozidel, za Karolíny Peake přijala legislativní rada vlády takové zákonné zmetky jako je zíákon o veřejných zakázkách /ten se bude nyní nolvelizovat) a další. To nemluvbím o miliardách, které nás stálo ministrování Víta Bárty, o Johnových personálních rošádách na vnitru a pod. :-)

0 0
možnosti
Foto

paradox s vodou není špatný. Napadnul mne jiný a vložil jsem ho do fóru. Baví se dvě děvčata o sexu. Bruneta povídá, já s tím určitě počkám až po svatbě. blondýna ji chce trumfnout a říká, to já s tím počkám až po dítěti.

2 0
možnosti
SN

:-) Nezkoumám detaily, já jim fandím už jen proto, že JOhn proti kvůli Nečase prosadil do funkce policejního presidenta Lessyho. Vyjel po Parkanové, telefonní hovor s Kalouskem, a Lessy na minutu odvolán pro pomluvu. Už neškodí! Proberte si to ve svých hlavičkách! Pamatujete na plakát, který dal na silnici Vít Bárta, jako ministr dopravy. Tento zmetek stavěla za drahé peníze ta a ta firma. Hrozila arbitráž: Proto musely veverky vypadnout z kola. Máte slabou paměť diskutéři, nebo si to nechcete pamatovat! !!

3 1
možnosti
ZK

Z85d76e80n27a 97K51o69č78í

16. 2. 2013 21:17

Všimla jsem si, že záminkou pro odvolání Lessyho bylo, že se Lessy vyjádřil nelibě o nadstandardních vztazích  Zlínské policie s podnikatelským prostředím.  A najednou se ukázalo, že zlínská polie a celníci 10 let věděli o podnikání s nelegálním alkoholem, které skončilo letos distribucí metanolu a skoro 50 mrtvými. !!!!

2 1
možnosti
LH

VeVerky po volbách byly plné elánu a snahy změnit politiku, jenže potom jim ti dinosauři vnutili ministerská křesla ( přes půl roku jim to trvalo), zakázali jim jezdit do sněmovny MHD, donutili Vítka aby poskytoval bezúročné půjčky atd.,atd. No řekněte, nejsou k politování?

1 2
možnosti
ZK

Z30d80e94n10a 48K97o82č12í

16. 2. 2013 21:21

pan Ivan Bednář bude už brzy stejnou politickou mrtvolou jako ty veverky. Ostatně scénář jejich moci byl předepsán politiky ODS a ODS je také nechala zrušit. Paradoxně sama ODS je už na pokraji nevolitelnosti. ;-D!!

2 1
možnosti
RD

já si myslím, že se o VV ani nemusí psát, ať si dělají, co chtějí. Stejně jsou již odpískaní a nikoho to nezajímá

1 3
možnosti
ZK

Z90d70e80n93a 77K19o14č71í

16. 2. 2013 21:18

Musím souhlasit, že jde už o politické mrtvoly. nechápu, proč jim věnují média ještě nějakou pozornost.;-)

2 1
možnosti