Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IJ

I82v54a48n 64J22i69r96e68š

11. 11. 2012 9:44

Volba KSČM je volba naprosto logická a pragmatická, je to prostý akt sebeobrany lidí proti tendenci návratu do nevolnictví a otrokářství, kterou už nízcí lidé ovládnuvší tuto zemi ani neskrývají. Jsem bývalí volič pravice, za což se dnes stydím a omlouvám.

0 1
možnosti
KB

Pokud se vám nelíbí komunisté, tak se snažte je s pomocí soudů zakázat. Pokud ale soudy až doposud řekly, že komunistická strana je demokratická, musíte to respektovat. Proč lidé chodí volbám, když pak jejich zvoleným zástupcům nedovolíte vykonávat jejich mandát? Já také nemám rád katolickou církev kvůli zvěrstvům minulosti, ale musím respektovat, že jí soudy nezakazují.

"Jižní Čechy protestují, protestuje i Zlín" A protestovali tito lidé i proti Topolánkovi, Dalíkovi, Řebíčkovi, Peake, Julínkovi, Drobilovi? Ne, lezou jim ze všech sil do zadku, bezpráví současnosti nevidí.

2 0
možnosti

Nejlepší jsou ubečenci , drečící že se vrací komunisté.

Brečet nepomůže, je potřeba se ptát proč se vrací a kdo za to může.

V žívotě by mě nenapadlo, že komunisté přežijí 20 let po revoluci.

3 0
možnosti
FK

"Jižní Čechy protestují, protestuje i Zlín"  Můžou se třeba i uprotestovat, ale volby dopadly jak dopadly.  Ale kdyby nebyla koalice na parlamentní úrovni přitroublá, tak by jim to mohla parádně otlouct o hlavu.

3 0
možnosti
IB

I64v35a78n 94B12e56d12n86á75ř

10. 11. 2012 17:04

Ve Zlíně skončila KSČM třetí se ziskem 9 mandátů. Přesto dala ČSSD přednost koalici s nimi před KDU-ČSL, která byla druhá a získala 10 mandátů. Podle příkazu předsedy Sobotky (Brno) a místopředsedy Zaorálka (Ostrava). Najednou jim spolupráce s komunisty nevadí. Kde zůstalo bohumínské usnesení?:-)

1 1
možnosti
FS

Každý má právo na svůj názor. I právo ho veřejně sdělovati v médiích. Toto právo má i ODESÁK Ivan Bednář. Ovšem komu není shůry dáno, ten už rozum u volební urny ani v blogu n e k o u p í . ODS ve volbách utrpěla zdrcující porážku. A nepoučila se z ní. Tak nasadila osvědčenou metodu : STRAŠIDLO KOMUNISMU OPĚT OBCHÁZÍ TOUTO TĚŽCE SUŽOVANOU ZEMÍ. Jenomže nejsme malé děti, abychom se strašidel báli. Za participace zastupitelů za KSČM na moci výkonné ... už to nemůže být horší než za hrůzovlády ODS s TOPkou !!

9 3
možnosti
VK

Začnu tak, KSČM jsem nikdy nevolil.Chápu, ale domokracii tak, že ve svobodných volbách voliči volí toho s jehož programem souhlasí.Pokud komunisté získávají ve svobodných volbách takové množství hlasů, není možné ,aby voliči s jiným názorem prosazovali silou svou. A pokud jich bylo 300 nebo i 3000 je velice málo a nezbývá než se smířit s vetšinovou volbou jiných vličů.Pokud budou strany tzv. koalice provádět politiku, která podporuje korupci a tunelářství, mají smůlu a v příštích volbách získají patrně hlasů ještě méně nebo i třeba po 5% volitelnosti..

7 0
možnosti
JM

Těch 200 lidí ve Zlíně je z 600 tisíc obyvatel kraje 0,03%. To je síla, co? ODS asi nemůže přenést přes srdce, že není u koryta.

Že nenapíšete taky něco o protestech proti vládě ODS !

6 3
možnosti
FS

Autore,Váš článek je jenom snůška nenávisti a ideologické zaslepenosti.

12 5
možnosti
VB

:-)Nějak nechápu smysl příspěvku.Ti lidi co šli k volbám odvolili tak jak to dopadlo.Ti kdo volili komanče tak je volili, ti kdo socany tak s tím že půjdou do koalice s komanči.Protestovat si každý může, ale tohle je výsledek demokratických voleb snad ne?Nebudeme předcházet, ale strašení komanči dneska je jako strašení polednicí

10 3
možnosti
PP

Vy jste asi výroky té soudružky přehlédl a spokojeně melete svoje.

5 3
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik