Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Komunistická humanita je oxymorón. Komunista potřebuje neustále třídního nepřítele, po jeho likvidaci zevního nepřítele, pokud i ten odpadne, začnou se likvidovat navzájem. Humanistický komunista Alois Grebeníček típal cigáro o mukly, humanistický komunista Vaš je rovnou věšel.

To, že dnes k tomu nemají příležitost, berou jako historickou pauzu. V každém národě je totiž oněch 15-20 % "humanistů", jež jsou schopni svého souseda i po 30 letém bezproblémovém sousedství zastřelit, pokud se k tomu najde příležitost.

Jedinou možností je jejich ignorace, neustálé poukazování na podstatu jejich "učení". Tragédií demokracie je to, že neumí a nesmí používat stejné prostředky, jaké používají komunisté k její likvidaci po převzetí absolutní moci.

1 1
možnosti
AN

víte,pane bednáři,komunisté dostanou svých patnáct,dvacet procent,vše ostatní je jenom omáčka...

1 0
možnosti
Foto

K29a66r50e22l 77R77a36d91a

26. 5. 2013 22:05

Poněkud zbytečný článek. To co píšete, všichni víme, dokonce někteří jsme to i prožili. Nezapomínat na staré zločiny je třeba, ale nesmí se tím maskovat zločiny nové a aktuální. Což tak povědět nám něco o nich ?  Rv

5 2
možnosti
Foto

současný režim potřebuje tvrdou kontrolu. Je dobré, že ji komunisté dělají, nelze jen důvěřovat, nutno také prověřovat.

3 4
možnosti
IB

Škoda, že to neplatilo také za komunistů, ta tvrdá kontrola. Kdyby je chtěl někdo kontrolovat nejspíš by skončil v Jáchymově.:-)

2 2
možnosti
BM

Bohužel současná politická situace jim nahrává. Všechny demokratické strany jsou rozhádáné, štěpí se, rozpadají, upadají...... A komunistům rostou preference....

Když se dva perou třetí se směje......;-€

3 1
možnosti
VS

Tak zločinci, vrazi a lháři chtějí posuzovat lidská práva - že je hanba nefackuje !!!!

7 4
možnosti
BM

Nefackuje.... Oni jsou přece jiní.........;-D

1 6
možnosti
KC

Kdo uvěří komunistům a islamistům, přijde na to, že šlápl vedle, ale to už je pozdě.

9 3
možnosti