Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přistoupíme-li na tvrzení paní Jourové, vůbec nic se nezřítí.

Falšovalo se, falšuje a bude se falšovat, co je/byl/bude svět světem.

Bohužel.

2 0
možnosti
MP

Je majitelem 300 firem. Bude ministr financí a tím páde, bude ovládat rozpočet přes jeden bilion. Bývalý estébák, který vědomě podepsal a důkazy jsou u nás i na Slovensku, dokonce jsou u nás i na Slovensku očití svědkové. Koupil si nejčtenější noviny a nejposlouchanější rozhas. V následujících dnech koupí nejsledovanější televizi. Je to všechno jen náhoda. Opravdu bychom měli být úplně klidní? Nebude nakonec on sám, který nahlas řekne poslední větu z filmu- Hoši, guten tag?

5 2
možnosti
Foto

Ti, kteří se neupsali velebeni nebývali, ani nejsou. Oni to také nedělali kvůli svému ,,velebení". Ale také jim to nebylo nikdy opravdu,,odpuštěno".  Ani tehdy, ani dnes.Kdo ví, zažil a zná, pamatuje a nezapomíná!

2 1
možnosti
KV

K19a86r53e65l 42V11a95l48i59š

18. 1. 2014 13:17

Předpokládáme-li že Babiš spolupracoval s STB, je nasnadě, že ví nejvíc o tom jak byla naše tzv. sametová revoluce připravena. K tomu se i já přikláním. Celá historie naší nové demokracie tomu nasvědčuje.

Potom je tento blog pouze kec a patří mu Rv

2 3
možnosti
VH

Že by celá horda StBáků byla informována o hře tajných služeb? Proč by pak ty služby byly tajné?

2 0
možnosti
SN

:-)  Pane autore ! Samozřejmě mi a dalším můžete oponovat tím - jak je to tedy s Klausem a jeho ženou Lívií, kteří studovali za totáče po celém světě a v záznamech nejsou?  Každý kdo jen na chvíli vyjel mezi kapitalisty, toho StB vyzpovídala a byl o tom učiněn záznam !  Byly to tedy protekční děti, nebo to bylo jinak? Přemýšlejte, než někomu nasadíte psí hlavu !   RvRvRv

3 2
možnosti

VK je na jedné straně s MZ a dalšími má záznam ve svazcích.

0 2
možnosti

Pravdivosti archivu StB dnes mohou věřit jenom lidé, kteří neumí logicky uvažovat. Vzhledem k politické situace před rokem 1989 bylo zcela jasné, že musí dojít ke změně politického systému i u  nás. Šlo jenom o zajištění pokojného předání moci k tomu připravovaným  disidentům.  Vše samozřejmě logisticky zajišťováno StB a to i přípravou falešných spisů, nebo naopak skartací spisů, které by mohli diskreditovat spolupracující disidenty. Trochu věc uspíšili studenti nepovolenou demonstrací v listopadu 1989, ale StB se cca do týdne podařilo odstranit studenty z čela následujících událostí a nahradit je připravenými disidenty. Vše potom již probíhalo podle plánu. Havel byl zvolen komunistickým parlamentem za presidenta a přísahal věrnost socialistické republice, předsedou vlády se stal komunista Čalfa a pod jejich ochranou se špičky bývalé KSČ normálně zařadili do společnosti. Vše tak proběhlo podle domluvy.

6 3
možnosti

J77a24n 14Š35u20r21c

18. 1. 2014 15:20

Pane Žilko, pravdivosti archivům StB se nedá podle vás věřit? Zřejmě jste v nich asi také uvedený, že si už dopředu děláte alibi.

0 1
možnosti
Foto

Vážený autore, já bych se tak daleko z okna nevykláněl. Za pana Babiše bych ruku do ohně nedal. Zároveň bych se ale neodvážil vynášet nějaká obvinění. Sám jsem byl několikrát cílem pokusu o naverbování mě do služeb StB. Pokusy byly neúspěšné, ale nejsem si jist, jak o tom odpovědní pracovníci StB referovali. Zda přiznali neúspěch. V Německu jsou již známy i desítky případů, kdy lidem za údajnou spolupráci byla zničena existence a byli společensky znemožněni. Mnohdy se po mnoha měsících prokázalo, že „informace“ z podobných archívů byly špatně interpretovány. Nikdo se jim za to neomluvil, nikdo jim také nevrátil čest. Většinou k tomu docházelo na základě informací do „odborníků“ sedících v podobných archivech. Většinou neměli vůbec ponětí o tom, jak tyto systémy pracovaly. Postihlo to i několik mých kolegů. Byli prostě „odstaveni“. Takže pozor, slova dokáží i "zabíjet".

6 0
možnosti
JSS

Divno-stát delší dobu!

         A kupodivu je řízený a takhle pěkně odzadu, kde není nic vidět. Musímě udělat zákon zametající minulost desetitisíců - sloužičů režimu. Co dodávat - lidi naskočili, tak to teď budeme jíst....

0 1
možnosti

Šak on si na vás pan ministr financí posvítí. Osvědčení - neosvědčení.

4 0
možnosti
JC

Babiš pracoval v zahraničním obchodě. Ano, měl zřejmě trochu protekci, ale jinak byl normální pracovník. Každý, kdo v té době pracoval se zahraničím, a tím připomínám, že bez zahraničního obchodu by tehdy nebyly ani ty vzácné pomeranče, musel psát zprávy z cesty. Ostatně myslím, že žádný majitel firmy nepošle obchoďáka na zahraniční cestu a nezajímá ho, jak dopadla. Ty zprávy pravděpodobně četla i rozvědka, kterou v té době měly všechny, dokonce i všechny západní státy. Takto byl každý cestovatel "spolupracovník". Je zajímavé, že o těchto věcech mluví lidé, kteří vůbec netuší, jak to v těch PZKách fungovalo.

4 2
možnosti
PH

Nevím, jak to bylo v jiných PZO, ale na Strojimportu chtěli  dvě i více zpráv, záleželo z jaké destinace.

3 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik