Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KP

Jsem zvědav kdy Al Šabatová zakáže zamykat naše obydlí :-/

0 0
možnosti
Foto

Jistě se též zasadí o to, aby se smělo sedět na kolejích a smělo se dotýkat nejen drátů na zem spadlých, ale i těch, co jsou na sloupech. A udělat si ohníček u benzínky, v obilí a v lese. Protože když svoboda, tak pořádná a ve všem. Nemyslíte, že by to nepomohlo?

0 0
možnosti
MO

Ono se to má takto:

1) Jistě, normálně jsou podobné vyhlášky zbytečné a není důvod k nim přistupovat

2)Pokud je v konkrétní obci problém s chováním nepřizpůsobivých lidí na veřejnosti, je třeba hledat způsob, aby policie mohla tyto lidi vykázat či zpacifikovat a dát jim k tomu právní oporu. V takovém případě může být taková vyhláška řešením.

3) Obyvatelé konkrétního města by si sami měli rozhodnout, zda jim více vadí podobná vyhláška nebo vysedávání bezdomovců a nepřizpůsobivých lidí na schodech a s tím spojené závadové chování. Mělo by to být jejich nezadatelné právo, nějaká Šabatová jim do toho nemá co mluvit.

Apropos - pokud nejste obyvatelé zmíněných měst, je vám po tom ....(víte co)

3 0
možnosti
Foto

Odpovím vám stejně jako v jiné diskuzi, kde omíláte pořád stejné nesmysly, aniž byste byl schopen je podložit nějakými smysluplnými argumenty.

1. Protiústavní vyhláška je vždy nesmyslná.

2. Zákonný důvod najdete, když si přečtete trestní zákoník a zákon o přestupcích. Opravdu kvůli tomu není třeba buzerovat slušné občany.

3. Abych mohl být tou vyhláškou postižen, nemusím tam bydlet. Stačí že město či obec navštívím. Nebo má obec právo taky zakázat vstup všem co tam nebydlí?

Dejme tomu, že jste třeba z Prahy a zastupitelům nějaké obce se nebude líbit, že Praha omezuje volný pohyb osob po Praze tím, že jim znemožňuje volně parkovat. A tak si odhlasují, že Pražákům je na území obce vstup zakázán. Souhlasíte s tím, že mají toto právo nebo ne? Má být Ústava podle vás nadřazena místním vyhláškám nebo ne?

1 1
možnosti
Foto

A83l20e90š 27M65e46r69t42a

30. 1. 2016 19:26

Je smutné, že boj obcí s nepřízpusobivými spoluobčany často odnáší ti přizpusobiví viz můj blog: http://alesmerta.blog.idnes.cz/c/480687/boj-obci-s-neprizpusobivymi-obcany-ma-casto-negativni-dopad-i-na-vetsinovou-spolecnost.html

0 0
možnosti
PB

.... kakhle nějak vypadá gender politika v praxi,- socani ju prosadili a zvolili a když se k temu přidaj jejich vládní miltitulti kotrmelce tak už si pomale možou v parlamentu vyhlížet vopoziční lavice ! R^

2 0
možnosti
JO

Ona ta vyhláška sama o sobě je řádná volovina. Samotným sezenim na schodech někomu zasahují do jeho práv? Předpokládám, že účelem bylo zamezení tomu, aby na veřejných prostranstvích dělali "někteří lidé" nepořádek, na což už ale právní předpis existuje. A pokud městská policie neumí vymoci dodržování už existující vyhlášky, proč si pomáhat další, kterou úplně stejně nebude umět vymáhat.

3 2
možnosti
JR

J50a66n 75R97á61ž

30. 1. 2016 14:42

Bolševici se vždy tváří, že chtějí pro lidí jen to dobré. A kdo jim to uvěří dopadne vždy zle.

My máme absolutní pravdu a kdo s námi nesouhlasí, s tím zatočíme. Takto myslí, a to bez výjimky, každý bolševik. A jedno jestli to byli v minulosti Trockij, Lenin, Stalin,Gottwald nebo dnes neobolševici Šabatová, Dientsbier, či ti, co se schovávají do zeleného hávu ochránců přírody. Znásilňování práva a odmítání všeho, co rozhodne demokraticky většina, ale nesplňuje to jejich kritéria, je jednou že základních metod postupné demontáže demokracie. Přesně tak to bolševici dělali po roce 1948 a zejména v Šabatovic rodině to mají v genech.

10 0
možnosti
TT

Jo, nezapomeňme na ten důvod, proč byla demokracie omezená: kvůli neuvědomělosti určitých vrstev obyvatelstva, kterou zapříčinili třídní nepřátelé. To zadávalo morální právo pro ústavní zákon ve smyslu "vždy pouze se schválením KSČ".

Jo, vo něco podobnýho se ti dobroději, sluníčkáři atd. snaží teď taky,

2 0
možnosti
Foto

Přiznáváte obci třeba také právo zákaz pohybu osob nemajících v obci trvalé bydliště? Pokud ne, tak proč přiznáváte právo obci porušovat ústavu v jiných oblastech?

2 3
možnosti
JR

J52a57n 72R34á18ž

30. 1. 2016 14:43

V čem ty obce porušují ústavu?

2 0
možnosti
DH

D80a54v20i98d 61H93o37l57e80c

30. 1. 2016 14:36

Když si někdo sedne na zídku nebo někde jinde aby si odpočal,tak ho rozhodně nebude nikdo honit.Když tam bude ale nasávat a vyřvávat tak má smůlu.

6 0
možnosti
Foto

Fakt? Obce vybírají miliony na pokutách za to, když někdo jen překročí povolenou rychlost, která je někde třeba nesmyslně omezena na 30km/h. Proč si myslíte, že zrovna tak nevyužijí možnosti naplnit obecní rozpočet dalšími pokutami?

2 2
možnosti
VK

Podporovat zákaz sezení a argumentovat tím, že sedící může později porušovat zákon tak je lepší zakázat již to sezení, může jen hlupák.

2 1
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik