Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M57i54l38a90n 88K97e54s14l

5. 10. 2013 18:09

ANO či ne.Má cenu volit někoho kdo má nulový koaliční potenciál.Zavrhla je ODS i TOP 09.Nepředpokládám,že by s šli s nimi do koalice  ČSSD či komunisté.Nebo snad Kalousek a Němcová blafují?Tímto a také tím,že na jeho kariéře jsou stíny minulosti, se rozplývá Babišův sen,být ministrem financí.Osamocený zahradnický kozel je v parlamentě jen na jednu věc.Nepotřebujeme konstruktivní opozici,ale konstruktivní vládnoucí pozici.V minulosti byla v parlamentě velmi silná pravá či levá oposice a k čemu.Být v opozici je velmi výhodné pro oposičníky.Vykecají se,za nic neodpovídají a tučný žold berou-sladký život.U mne je to NE!

0 0
možnosti
PF

P66e86t79r 63F94o40j35t94í40k

5. 10. 2013 18:22

Škoda. Nulový koaliční potenciál byl už v minulosti po volbách úplně jiný než nulový. Ale to záleží hlavně na Vás.

1 0
možnosti
Foto

Poměrně průhledná volební agitka. Také jsem dobře odhadl obsah jen podle nadpisu. Je vidět že kmotříci chytají chaos. Myslím si, že to bude před volbami ještě gradovat. To se možná i dozvíme, že Babiš žere malé děti, nebo sráží důchodce ze schodů. Proto mu taky dám šanci u voleb. Horší než vláda zlodějů a tunelářů být nemůže, to je technicky nemožné :-)

2 1
možnosti
Foto

Není třeba strašit Babišem,  stačí jenom si  něco o jeho osobě zjistit, a pokud si někdo myslí, že Babiš do voleb vrazil 60 milionů a koupil si noviny MF a Hospodářské noviny jenom pro blaho voličů,  a  ne z důvodu dostat se parlamentu a pro jeho podniky zajistí ještě větší kšefty, tak je řečeno mírně velmi naivní.  Všichni mluví o kmotrech, ale kdo jsou ti kmotři ? Novináři takto označili několik osob bez důkazů a to pro spoustu lidí stačí.

1 3
možnosti

ODS hlásá svobodu. Asi totální. Jak nám to předvedli v 90. letech. Mohlo se krást, tunelovat...Pohodička. A když už se na někoho káplo, tak se udělá amnestie. Díky, takovou "svobodu" nechci. Ani toho Babiše, který chce pomáhat ekonomice devalvací měny.

1 3
možnosti
PK

Jak Vás socdem zbavuje odpovědnosti? Co dostanete navíc? Že třeba zvýší minimální důchod, který se během 2-3 let znehodnotil min. o 10? Důchodci nekupují zlevňující se drahé byty či auťáky. Že zvýší minimální mzdu, za kterou moc lidí nedělá ani nemůže - je to jen dobré pro nižší odvody a vyplácení bokem? Problém je, že tento směr - v podstatě to není moc odlišné od německého sociálně-tržního hospodářství - ztělesňují u nás nesympatičtí Sobotka, Zaorálek či Škromach.

0 1
možnosti
DK

Ja jsem si naprosto jist, ze bychom nenasli v cele zemi zadneho kandidata, o kterem by nesla napsat nejaka spina. Vim to ne proto, ze bych se orientoval v politice, ale proto, ze si vsimam obecne lidi okolo a sam v podstate nikomu neverim. Babis je nicmene velmi schopny a inteligentni clovek, ktery na rozdil od politiku neco dokazal. Jeho podniky jsou skutecne produktivni, nejsou to ucelove zalozene firmy pro pobirani dotaci ani firmy, kde staci pocatecni investice a uz se clovek nemusi temer o nic starat jako je tomu v pripade RPG. Pokud si Babis z CR udela byznys, nebude mi to nijak zvlast vadit, pokud to bude fungovat. Za zle bych mu mel, pokud zacne tunelovat a obirat stat o penize danovych poplatniku...Ja teda k volbam bud vubec nepujdu jako vzdy anebo dam hlas prave Babisovi...Lepsi volbu tam bohuzel nevidim...

2 2
možnosti
Foto

Pane Kronere, co Babiš dokázal ?

1 2
možnosti
JK

J43i88r89i 37K22u40c40e83r83a

5. 10. 2013 13:27

chtěl bych autora upozornit, že ten sedlák opravdu nesl v historii kůži na trh, ale to se netýkalo vládnoucích tříd; v okamžiku, kdy se lidem podařilo v kterékoliv civilizaci ustanovit "vládnoucí třídu", stanovila si tato pro sebe různé úlevy, dotace, výhodné "půjčky" atd; sledujte práce i jiných historiků;-)

P.S. dost bych polemizoval z Vondruškou o té svobodě sedláka, protože jak víme, drtivá většina lidí se nemohla podle své vůle snadno přestěhovat, oženit či vdát, museli chodit do kostela, i ty daně platili...mám pocit, že tehdejší sedlák by s tím dnešním rád měnil;

3 0
možnosti

Dnes někdo sedlákovi přikazuje co má zasadit, kolik chemických hnojiv má použít, kdy má sklidit a jak úrodu skladovat či proměnit v biopalivo nebo biomasu ?

1 0
možnosti
LN
PF

P52e91t40r 55F86o18j21t57í23k

5. 10. 2013 12:52

Ani jsem nemusel číst. Podle nadpisu jsem poznal, o kom to bude. Takže zde je má odpověď. Chci.:-/

5 2
možnosti
SN

:-)  Petře, souhlas!  Jedině hlupák opakuje v životě stejnou chybu! Provařené a zkorumpované xichty nevolit ani náhodou !  R^

4 1
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik