Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hláška k tomu od jednoho bývalého vedoucího v našem podniku (člena KSČ):

"Na zim Hikmet, na jar do Bielej Labute!"

0 0
možnosti
Foto

Kontrolní mechanizmy existovaly, křížově se ověřovala hlášení, bez kontrolních mechanismů by žádná tajná služba nemohla existovat, protože jedna lež stačí, aby pyramida informací spadla.

0 0
možnosti
ZK

Z61d76e21n73a 48K60o38č97í

29. 6. 2014 17:26

To jsem viděla na vlastní oči, že stačilo, když lži psal jeden jediný člověk a křížovou kontrolou bylo to, že je někdo jiný rukou přepsal 5 slovy do jiného sešitu.

0 0
možnosti

Je sranda, jak lidé typu Kočí či Krejčí obhajují Babiše.

Babiš byl agentem STB, stejně jako Gross získal své prachy nelegálně. Všichni to vědí, ale je jen otázka, jestli bude dostatek důkazů před soudem. Soud, bohudík, musí pořád vycházet z presumce neviny a tudíž se jeho rozsudky mohou od pravdy a spravedlnosti odchylovat.

Co se Babiše týče, důkazů je více než dost. Jen se soud bohužel v tomto stání přiklonil ke svědectví STBáků.

1 0
možnosti
ZK

Z52d36e53n83a 71K67o15č50í

29. 6. 2014 16:58

Já jsem pouze popsala skutečnost. Pokud fakta považujete za obhajobu, tak prosím. Pokud je těch důkazů víc než dost, jak říkáte, tak nechápu, že Babiš neprohrál. Pokud ale se jedná pouze o poznámky někoho jiného, tak sorry - chybí základní důkaz. ;-)

2 1
možnosti
ZK

Z92d11e53n26a 12K37o98č54í

29. 6. 2014 16:19

Mohu vás ubezpečit, že  Kuľha a jeho kolegové skutečně nemuseli být geniální, protože kontrolní  mechanismy prakticky žádné ani neexistovaly. Pokud se podvádělo, muselo se skutečně podvádět tak, aby to na sebe aspoň trochu pasovalo. Pokud se to tak stalo, nikdo na nic nemohl přijít. Když do cesťáku napíšete nástup letu a přílet, musíte to holt napsat i do cestovní zprávy. Když to tak uděláte a doložíte i nějakým dokladem, kde to na druhou stranu napíšete tužkou, tak už je to prakticky nezkontrolovatelné.   Takže pokud to tak pánové z STB provedli, vůbec nic neriskovali, ale naopak se tak pojistili, že při zběžné případné kontrole se na nic nepříjde, ale naopak budou vyplaceny prémie, o které šlo především.

2 0
možnosti
Foto

Je fuk, čím byl Babiš kdysi.  Daleko horší je to čím se stal dnes.

1 1
možnosti
Foto

Jakmile se stanete příslušníkem nejvyšší parazitické kasty, začne tento, jimi navržený systém,  skrytě a nenápadně pracovat ve váš prospěch.   Tak to prostě chodí všude na světě.

1 0
možnosti

Shrnul bych to tak, že není dost důkazů pro to, že Babiš byl Bureš. Chybí především vázací akt. A že jako důkazy slouží pouze záznamy autority, kterébyla její původci popřena.

3 2
možnosti
Foto

Pane Řezníku, právě, že se dochoval vázací akt.:-)

2 0
možnosti
Foto

Vazim si vaseho nazoru, oficialne sice nemate pravdu, ale jinak fajn. Jen me zajima zda ti dva byvali StB agenti by se vam zdali byt verohodni, kdyby svedcili proti Babisovi? Veril byste jim, jako ze jim neverite dnes? Ktera pravda vam vyhovuje?

4 0
možnosti
Foto

buď lhali tenkrát, nebo dnes, ale jednou lhali určitě.

Jakou cenu má takový svědek u soudu???

3 1
možnosti
KD

A agenti CIA ti byli skveli ! Proste americke bomby by jiste padaly jen na komunisty !

1 1
možnosti
Foto

a jínak v pořádku???

0 2
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik