Diskuse

Bravo Olomouc!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Nejsem příznivce Andrjuši and his company, ale ten termín "zavedených = demokratických  stran" spíše svědčí o tom, že nevíte, ostatně jako většina lidí v tomto státě, co to ta demokracie.  Nejvíce se mi líbí, když nějaký trotl napíše o zákonu, že je "nedemokratický", ačkoliv byl schválen parlamentem, který byl řádně zvolen.;-D;-D

1 0
možnosti
VM

Pane Bednáři, na rozkrytí všech kmotrovských kšeftů socialistů s ODS, ( aquapark, tramvaj na Povel, Namiro, prodeje obecních domů) si budou muset voliči ještě 4 roky počkat. Doufám že to pak bude stát za to.

2 2
možnosti
JK

J39o36s60e63f 74K96l70a91t

13. 10. 2014 13:49

Vážený pane autore,když vám pan Babiš tak leží vžaludku,tak ho prostě nevolte.

Vážený pane autore,když vám ty klobásy pana Babiše tak leží v žaludku,tak je prostě nekupujte.

A pozor na žluč-nějak si její účinky snižte,nebo se z toho všeho zvencnete.

1 2
možnosti

Vážený pane autore, jestli uvádíte Olomouc jako příklad, jak naložit s výsledky voleb, tak pak nemusíme k žádným volbám chodit. To co tam předvedli, je normální kálení na hlasy voličů a jejich přání. Prach obyčejná sviňárna, hlavně aby

nebyli odehnání od koryt, které pod záminkou demokracie ukupují pořád stejné

strany.

3 2
možnosti
RJ

Posledním pučistou byl pan Hudeček s požehnáním svého předsedy a mistopředsedy

0 0
možnosti
JV

Že by v Olomouci volič ČSSD chtěl koalici s ODS a TOP09? Silně pochybuji. Kdyby to byl tušil, k volbám by vůbec nešel a nebo by volil ANO.

8 2
možnosti
MD

Nevím, zda je autor z Olomouce. Nejspíš ne. Jinak by nemohl uvádět takovýto příklad.

Zrovna v Olomouci by to chtělo na radnici zásadní změnu. Dlouholetá provázanost místních etablovaných politiků s podnikatelskou sférou (lze-li dotčené tímto termínem vůbec nazývat) je notoricky známým faktem.

Netvrdím ovšem, že by to ANO zachránilo. Minimálně by to však mohl být byl jistý impuls. Pokud by do koalice ještě přibrali další nové subjekty, mohlo to být zajímavé.

Takhle nezbývá než konstatovat: Olomouc - Kmotři sobě - Na věčné časy

8 2
možnosti
KS

Tak Vám nevím pane autore,zda je namístě Váš jásot.Mám dojem,že voliči v Olomouci dalií najevo,že si přejí vládu ANo.Konglomerát,který tam vznikl spojením např ČSSD s TOP09 je jednak popřením výsledku voleb a jednak i popřením programových cílů obou jmenovaných stran.

11 1
možnosti