Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Autore,Vy jste nadšen z prezidentova projevu?Co vlastně nového sdělil?To Petránek mluvil jasně a srozumitelně,ale Vy už jste ho odsoudil, byl to komunista.Jste ubohý.

5 8
možnosti
PV

Tak ono už je to dlouhodobě, že pan Petránek má mezi lidmi větší prestiž, než táta tunelář, který odchází na smetiště dějin. Ovšem v rámci objektivity musím dodat, že z těch jeho nástupců není ani jediný, který nás aspoň naoko bude chránit od fašistické EU.

Souhlasím, že článek je velká ubohost.

1 9
možnosti
IB

To je omyl, Dopravní podnik z toho pochopitelně má, vlastními silami by vy,mohl podstatně méně, proto si najímá ve výběrovém řízení na vymáhání právnickou kancelář.:-)

0 1
možnosti

pozor, Petránkův projev byl víc státnický než Klausův - Klaus tvrdil, že je tady závist, ale vůbec si nepovšiml, že je tady hlavně okrádání - jedna část národa okrádá druhou, od exekutorů v čele s Tomášem Sokolem kasírujících 18 tis. za jednu pokutu, po firmy znásilňujíc í důchodce na předvádě+čkách - plus iks věcí mezi tím, o kterých Klaus nic netuší

8 7
možnosti
JS

Co je to za blábol? Exekutoři by byly bez práce, kdyby všichni včas uhradili své závazky a před půjčkou by používali hlavu. A důchodci proč na různé předváděčky jezdí, nikdo je nenutí.

8 4
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik