Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M68i67l76a96n 45K69e75s59l

6. 4. 2015 21:28

Včera jo,zítra ne.Při oslavách vylodění v Normandii seděli na jedné tribuně skoro vedle sebe Zeman i Putin.Ne stejné tribuně seděli všichni evropští papaláši.Při přivítání pumpovali Putinovi  rukou jako ramenem vesnické pumpy.Oslavy v Normandii byly již po připojení Krymu k Rusku a za bojů na východě Ukrajiny.Dá se říci,že po jednáních v Minsku  se situace zlepšila.Co se stalo,že je zákaz styku s Putinem a zákaz návštěvy  Moskvy.Co udělají ti,kteří podali Putinovi v Normandii ruku.Bude stačit desinfekce nebo bude nutná amputace.Není nad zaujetím zásadních postojů - někdy jo někdy ne.To Zeman asi neovládá.

1 0
možnosti
Foto

Pan velvyslanec plní zadání svého státu, prezident pak zájmy SVÉHO STÁTU!.8-o;-)

2 2
možnosti
VV

No potes koste, kdyz zajmy Ceske Republiky jsou shodne se zajmy Zemanovymi.

1 1
možnosti
JK

MZ nemá cenu komentovat... Opravdu k smíchu jsou ovšem jeho zastánci. Pokud se někdo třeba jen v náznaku kritiky obrátí proti MZ (což on mu okamžitě dá sežrat), tak tady hýkají, jak si dotyčná nula či imperialistický zaprodanec dovoluje na naši suverénní hlavu pomazanou. Ovšem pokud podobnou věc udělá MZ - a že takových přemoudřelých rad, odsudků a kritik za těch pár měsíců bylo..., tak je to správné, protože Miloš je přeci náš, volený přímo lihem, má svoji hlavu a úúúúplně nejvyšší IQ na světě. Zábavné.:-)

4 6
možnosti
Foto

Jediné co z té aféry, kterou vyvolal Zeman máme, je   že ve světě máme opět ostudu a to díky jenom jemu. Vypadáme jako banánová republika.

4 7
možnosti
PK

Zeman jako prezident není příčinou toho, že vypadáme jako banánová republika, jeho prezidentsví je jenom důsledkem toho, že banánová republika jsme. A osoba prezidenta to sotva změní, jenom to potvrzuje.

1 0
možnosti
JS

Ivan Bednář, příznivec ODS, příznivec Pavla Béma. Čekali jste něco jiného? Já tedy ne. :-P

3 4
možnosti
Foto

No, kdyby Zeman skončil po té cestě do Moskvy podobně jako skončil v roce 1953 Gottwald po své účasti na pohřbu Stalina, žádná velká škoda by to nebyla.

7 6
možnosti
JS

už jste volajako zmatený. ;-D

2 1
možnosti
KC

Jenže, pane autore, pan Zeman není nestabilní, jak píšete o banánových republikách, právě naopak - on je stabilně konstantní omezenec.

9 3
možnosti
LR

S IQ tak dvojnásobným oproti Vám o vzdělání ani  nemluvě.

Tuším, že to byl on, kdo prohlásil, že chce-li člověk poznat co je to průměrný občan a jeho úroveň, má se jít podívat na to, jak si v diskusích na internetu léčí mindráky.

4 4
možnosti
AF

Karma a naprostý souhlas.R^

6 4
možnosti
BM

Pan Shapiro je diplomat a ještě ke všemu Americký a "my" je považujem za polobohy s patentem na rozum. Ale jeho výrok vůbec nebyl diplomatický, čili mohl to říci jinak abyl by klid. Toto jsou různé hlášky a narážky které používají ti co chtějí naší společnost rozdělovat a naše společnost jim na to úspěšně reaguje. Zkouší co si mohou dovolit a na co všechno jim naskáčem.

Hezký den

8 7
možnosti
Foto

Pane Malý, přečetl jste si ten výrok? Ten výrok byl vysoce diplomatický . Odsuzuje něco, co neznáte, jenom proto, že je vám milejší východ a Rusko, než západ. Jiný důvod to není.

7 5
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik