Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Aféra s Grossem byla hrozná, ale aspoň měl snahu se nějak vymluvit. Tak nějak cítil, že to není to pravé oříškové. Na rozdíl od Babiše, který na tom nevidí nic špatného a nehodlá se z toho zpovídat, protože všichni kradnú a on je musí kontrolovat na každému kroku. Sám vystačí s prohlášením, já jsem nic neudělal, jsem ve střetu zájmů, ale zneužívat to nebudu a tak podobně. Žádná korupce, jen zneužívání dotací, které platí daňový poplatník, fuj fuj je korupce placená ze soukromých zdrojů, "počestná" korupce z peněz daňových poplatníků je zjevně v pořádku.

Když nepošlu kontrolní hlášení a místo toho napíšu prohlášení, že nic nedělám, bude to stačit? Když nebudu vydávat EET a místo toho prohlásím, že nekradnu a zneužívat to nebudu, bude to v pořádku? Asi nebude, už tady máme zpátky, že někteří jsou si rovnější? Máme to zpátky už dlouho, jenže Grossové se za to ještě styděli, novodobým sosalům ze státního to přijde v pořádku a navíc jsou na to ještě hrdí, však nakrmili národ koblihou a podařilo se jim získat spoustu peněz ze státního, takže jsou vlastně dobří. Gross by si nedovolil říct, že jsme se měli "snažit" jako on a měli bychom na byt také, tak jak to předvádí koblihář. :-(

0 0
možnosti
SN

:-).....Srovnáváte dvě rozdílné situace! Bohužel! Gros se prodral do politiky přes mládež ČSSD, prošel několik funkcí, byl velmi ambiciózní a tak si zahrábl. KDyž šly dotace na Čapí hnízdo, tak Babiš v politice zdaleka nebyl a určitě nepředpokládal, že někdy v politice bude. Ale...když je ruka Páně otevřená, kdo by nebral. Někdo ty dotace potvrdil, někdo zkontroloval, bylo to do této doby v pořádku. Kdyby nebyl ministrem a nešlapal,(důvodně bývalé garnituře na prstíky ...Kalousek a spol.), byl by klid do dneška. Takže....přemýšlejte, než něco napíšete! RvRvRv

1 4
možnosti
Foto

"Takže....přemýšlejte, než něco napíšete! RvRvRv "

;-D;-D;-D

1 1
možnosti
AJŘ

Grosse osud potrestal.........................

1 0
možnosti
LV

Nebude třeba, aby se pan B. otřepával. Řekne, že to je komplot ožralého Kalouska a jeho kobliháři mu to prominou. A to v tom horším případě. V tom "lepším" mu to ještě schválí.

5 1
možnosti
MR

Zde nejde tak jestli Babiš mlží či nemlží, neboť v naší země prošla divokostí devadesátých let, kdy zde bylo podnikatelů s kufříky a rychlokvašek, jež vystřídala opoziční smlouva a vlastně mezi stranický konsenzus moci, jež do popředí vyslala Grosse, Paroubka, Kalouska, Soibotku ... .

U nás pomalu každý má ono pověstné máslo na hlavě.... .

Je potřeba vnímat hlavně tu druhou stránku věci.

Člověk by si myslel že praktiky prvního desetiletí milénia už jsou za námi, ono pověstné trhání malých stran, či nepohodlných poslanců a politiků a ejhle už je to tu zpět a opět v režii ODS, TOP09 i temného pozadí ČSSD na strukurách ropzdělení sfér v rámci opozičení smlouvy.

Je zde vidět že strany jsou jen v názvu a ve skutečnosti jde o party ... . Je vidět že svět stran se u nás neosvědčil a ani nemohl, neboť před tím zde byla totalita jež vyhladila ... .

Zkrátka starého vlka novým ... .

2 4
možnosti
LV

To jako že Čapí hnízdo tajně vybudovaly TOP 09, ODS a temné pozadí ČSSD, aby to mohli na pana B. hodit? Není to blbej nápad, jen nechápu, jak mohli ty akcie převést na anonymní. To panu B. nechyběly?

4 2
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik