Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

P42e80t42r 69N86e61d28v29ě14d

15. 9. 2020 17:01

Myslím, že ti jenž si stěžují dnes si stěžovali i předtím. Vysmívají se těm, kteří volili Babiše tím, že jsou koblihy a musí mít svého vůdce, neb jsou to také ovce.

Už to začíná vypadat, že ti stěžovatelé jsou jediní, kdo potřebuje nejlépe detailní popis od vlády i na to, jak si dojít na záchod. Pokud ho nedostanou, stěžují si a křičí. Prý jsou to ti inteligentnější. .... a na otázku v názvu je odpověď jednoduchá. Po příštích volbách do sněmovny zcela určitě.

1 0
možnosti
Foto

Vyhověl obrovské společenské poptávce, a sklidil kritiku (oprávněnou), ovšem zhusta od těch, kteří po rozvolnění volali (z jejich strany tedy neoprávněnou, protože dostali, co chtěli, a teď si stěžují, že to dostali).

Těžko tedy očekávat, že opět vyslyší hlas svých kritiků..... BUdete proto čekat marně.

0 2
možnosti
PP

Rozhodnutí bylo nepochybně kompromisem mezi politickými sociálními a epidemiologickými důvody. K čemu je dobré nařízení, které většina populace vnitřně nepřijme a nerespektuje? Nežijeme v dokonalém světě a taková je bohužel realita.

1 1
možnosti

Ve Švýcarsku se neptali, co populace vniřně přijme, a zavedli od 1. července povinné roušky, aby zvrátili rekordní nárůsty. Stejně tak se neptali v Bavorsku a napařili vysoké pokuty za nenošení roušek, zatímco u nás se rozvolňovalo. Výsledky si můžeme srovnat: osmkrát lidnatejší Německo má stejné nárůsty jako my.

0 1
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 813x
      
Žena

Seznam rubrik