Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

P77e22t50r 84J50a26n86s46k41y

27. 2. 2013 12:42

tez se dobre zviditelnime kdyz ztratime index

1 0
možnosti
JK

Pěkná snůška, dobrá ženo...

Velezrada je definovaná jako útok na svrchovanost České republiky nebo na její demokratický řád. Porušení jednoho zákona samozřejmě ještě není velezrada. Jde spíš o to, jestli soustavný výkon úřadu nesměřuje k nadřazenosti vůči zákonům obecně. Když prezident nepodepisuje mezinárodní smlouvy, které má podepsat, když nepodepisuje ani zákony, které mu předkládá parlament, tak to rozhodně něco znamená. Prezident Klaus totiž rád dělával to, že zákon odložil, aniž ho vetoval nebo podepsal, což je rovněž neústavní postup. Když k tomu připočteme pochybnou amnestii a naprostou ignoraci povinnosti poskytovat informace, získáváme jednotlivé střípky, které dohromady dávají něco, co by se dalo označit za systematické popírání ústavy a demokratického řádu.

2 2
možnosti
Foto

Pořád se řeší pravice nebo levice, senátoři nebo poslanci... A co třeba amorální dopad té slavné amnestie na lidi, jenž byly v mnoha omilostněných kauzách těžce poškozeni? To není vždy jen o penězích, ale i o vědomí a svědomí. Nikdo nemůže p.Klausovi upírat právo na amnestii. Ale určitě forma, kterou zvolil je minimálně zarážející a nevkusná. Po deseti letech prezidentování, zbude asi jen dost silná pachuť moci a arogance, ale jak se do lesa volá...

6 6
možnosti
JB

Ja bych se vůbec nedivil  , kdyby za touto trapnou akci senatoru byl jediny důvod - stáhnout pozornost národa od neschopnosti jak senatorů tak i slavného parlamentu k nove kauze. Mnoho starých kauz naše  vládni garnitůry zmizlo bez jakéhokoliv vysvětleni. Typicky česke.[>-]

5 4
možnosti
KV

Já bych to jako zvedání popularity neviděl. Spíše bych řekl, že jde o dlouhodobou frustraci ze způsobu vykonávání prezidentské funkce. ..... Já osobně a z velké dálky to vidím tak, že navrhovatelé jsou si dobře vědomi toho, že jejich návrh neuspěje, ale úplně jim bude stačit to ........ že panu Klasovi pokazí reputaci.

8 8
možnosti
KV

Ach, omluva za nepříjemný překlep ..... panu Klausovi.

3 0
možnosti
LC

a ten cestr je Váš amant Řápková ? či co ?

4 7
možnosti
MC

Nevím s kým se milujete Vy, ale je slušné sundat si ty maskáče a nestřílet airsoftovými kuličkami do týlu zbabělče.

8 3
možnosti
Foto

Rozsah abolice je opravdu nebývalý a ve svém důsledku může mít neblahý vliv na trvání panství práva. Nejde jen o zbavení úřadu prezidenta, ale o zbavení možnosti se v budoucnu o úřad opětovně ucházet. Přínosné bude i vyjádření ÚS k věci.

7 3
možnosti

No, paní Řápková, někdo si možná chce zdvihnout popularitu podanou žalobou u ÚS (podle Vás, já si to nemyslím a podání žaloby podporuji, ne proto, že bych se domnívala, že jí ÚS vyhoví, ale prostě z principu a také jako potřebný zápis do historie i pro jistou výstrahu budoucím prezidentům, že se nelze chovat zcela svévolně), jiný si zase honil a honí popularitu na Cikánech. Nevěděla byste o tom náhodou něco ? Já bych řekla, že to druhé je mnohem, mnohem horší. Zavání to totiž rasismem.

S pozdravem (a bez karmy) ...

12 11
možnosti
MC

Ale paní Sylvo, svévolně, zápis do historie a výstraha. Neděste nás. Já jsem zase rád, že tím poukázal na naše elitní právníky soudce přiživující se protahováním kauz. To na rozdíl od vaší výstrahy je již PORUCHA justice a selhání svobodné společnosti.

10 8
možnosti
MC

R^Karma. A navíc jsem v souhlasu s presidentskou amnestií, neboť jí poukázal na elitní soudce přiživující se protahováním kauz. Osobně si myslím, že jim V.Klaus bude ležet v těch jejich prázdných makovicích tak dlouho, dokud z onoho světa dobrovolně neodejde. Bojí se totiž vítězství pravicové svobody jednotlivce.To by byl totiž konec a ústup prázdných makovic z nejvyšších státních pozic. Mohli by si makovice plnit svými proletářskými nesmysly ve svých stranických buňkách. Oni jsou nemocní altruistickým žaludečním vředem závisti, ve svém urputném boji za všeobecnou rovnost pro sebe samých, vyvolených nejrovnějších. Myslí si, že mohou stále s pomocí zákonů brát svobodu svobodným jednotlivcům a nařizovat jim svou pochybnou, skrytou loupežnou morálku pravdy a lásky bez vlastní sebedůvěry.

10 11
možnosti
IH

I68v56o 15H63u56b59á45l55e83k

22. 2. 2013 19:51

pravicová svoboda jednotlivce - co to je ?

7 3
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1213x
Poslankyně Parlamentu České republiky

Seznam rubrik