Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

No velmi zjednodušeně...nejvíce by  předčasné volby prospěly TOP09 a SPOZ a představitelé těchto dvou stran dělají maximum proto, aby byly.

0 0
možnosti
AK

Takže radši finanční ústavu?

Abych se nesmál...

Limit veřejného dluhu - který by nesměl překročit třeba 50% HDP, to vypadá jako dobrý nápad, že?

A při překročení nutnost hlasování o důvěře vlády a na platech to pocítí všichni ústavní činitelé s výjimkou soudců a státních zaměstnanců. Nebo by vláda musela zmrazit 3% výdajů rozpočtu na daný rok.

Ovšem má to ale:

Neříká se o jaké výdaje by se jednalo a vsadím milion proti teplému pivu, že to daleko spíš budou sociální výdaje, než spolufinancování ptákovin z evropských fondů, nebo skarty, Pandury apod., které naštvaní politici, kterým se sáhlo na peníze, odsouhlasí. Co to je za drzost, že to navrhne vláda, která nás zadlužuje tak ukrutným tempem, jak jsme toho svědky? Takže zase zloděj křičí "Chyťte zloděje!" a při tom to nic neřeší.

0 0
možnosti
PJ

pani rapkova a co takhle prava v plzni? .. uz vite kde ta skola je?

0 1
možnosti
LH

Jak to souvisí s obsahem článku? Když nemám argumenty tak si alespoň kopnuRv

3 0
možnosti
JS

Zajímalo by mě, jak dlouho bude TOP 09 ještě předstírat, že se jedná o pravicovou stranu. Teď už snad lidem musí dojít, že jsou to levičáci, když prosazují novobolševismus Evropské unie.

6 0
možnosti
RO

ŽIVNOSTNÍK - to je slovo, které ODS vyškrtla ze svého repertoáru. Proto nedostanete hlas ode mne, mé rodiny a dalších lidí, na které třeba mám trochu vliv. Raději nebudu volit. Jinak s Vaším článkem souhlasím a karma.

6 1
možnosti
IF

Vidím to podobně - od té doby, co se ODS stala levicovou (nebo dejme tomu s přimhouřením obou očí středolevou) stranou je už také dlouho odmítám volit. Poslední a zcela osamocený pravicový politik v ODS je pan Kubera - vyměňte ho za Nečase a začněte dělat pravicovou politiku nejen verbálně, ale hlavně činy!

Ovšem za tento článek karmu dávám též R^

6 0
možnosti
BM

Očekávám že mi pan Kalousek vyplatí peníze kterými mě i ostatní občany této země zadlužil. Jedná se asi o 170 000kč na osobu. Já je pak vrátím do rozpočtu a budeme bez státního dluhu. Nebo néé?;-)

Hezký den

3 0
možnosti
KN

ODS taky není ideově nijak zakotvena.

Slíbila nezvyšování daní a pak je zvyšovala.

Slíbila nepodepsání LS a pak ji podepsala.

Neslibovala církevní restituce a protlačila je parlamentem s podporou kriminálníka a korupcí bývalých poslanců. 

A je toho mnohem více.

4 1
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1213x
Poslankyně Parlamentu České republiky

Seznam rubrik