Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Á, další sociální inženýr a regulátor z ODS. Rv

1 3
možnosti
JH

J35i63ř73í 70H14a79n12s

17. 4. 2013 21:16

Bez vás, paní Řápková, bychom asi nic neviděli a nevěděli, že ano.:-/ Nepište zbytečné a nepodstatné slátaniny na blogu a něco konečně konejte, protože všechen ten marast kolem hazardu má na krku i vaše prohnilá ODS, společně s celou koalicí.

Zde pár zajímavých údajů a něco málo v číslech. Pochopí i laik.

http://www.obcaneprotihazardu.cz/obcane_proti_hazardu_08.htm

http://www.motejlek.com/nejuspesnejsi-projekt-miroslava-kalouska-par-poznamek-k-nemu

5 5
možnosti
DK

Hansi, já vím, že vy v tom máte daleko větší jasno, než má paní Řápková. Nicméně vám unikají fakta. Paní Řápková v této věci udělala daleko více, než kdokoli jiný. Bez ohledu na stranickou příslušnost.

1 1
možnosti
EA

E52v79a 28A40d70a40m34o54v62a

17. 4. 2013 17:16

Najdou si, bohužel, jiné druhy závislostí. :-/ A doplatí na to chudáci jejich děti. Je to poněkud zacyklený problém a zavření heren ho samo o sobě nemůže vyřešit. Osvěta, vzdělávání, zájem o nejmladší generaci. Necpat tam nesmyslně jen soc.dávky.

7 2
možnosti
JM

Paní Řápková nemá zájem na vyřešení čehokoliv. Tuhle kartu tato právnička / která není schopna vysvětlit pojem účinná lítost;-D /, vytáhne vždy, když se blíží volby. A to nejsem žádný multikulturní nadšenec, na to upozorňuji.

7 4
možnosti
MM

Rozhodnutí ústavního soudu ohledně regulace hazardu je z poslední doby jedna z mála velmi pozitivních zpráv.. Škoda, že podobné postoje, které tu prezentuje paní Řápková, neprosazovala ODS ještě před tím, než se česká a moravská města proměnila na východoevropský Las Vegas.

13 2
možnosti
DK

D10a48v17i64d 73K94r92á42l

17. 4. 2013 17:05

hele, a už konečně víš, kde je v plzni právnická fakulta?

6 14
možnosti
RK

Ta čísla jsou velmi podezřelá. Řekl bych, že celá řada heren slouží spíš jako prádelna. :-)

11 6
možnosti
DK

Myslim si, ze tohle je jeden z mnoha dukazu, ze ti socialne slabi si za svou situaci muzou sami. Stejne tak jako si neprizpusobivi nikdy nebudou vazit bytu, ktery dostanou zadarmo, nebudou si ani vazit penez, ktere dostanou zadarmo...Jinak Vam, pani Rapkova, fandim. Jen vic takovych Rapkovych!

13 9
možnosti
MB

A ten důkaz, o kterém píšete, máte kde? To, že to napsala paní Řápková? Kde předložila výzkum potvrzující, že sociální dávky často skončí v herních automatech?

6 9
možnosti
MH

Ať si každé město nebo obec samo určí, jestli chtějí na svém území herny... a ať si každý jouda sám rozmyslí, jestli nahází prachy do kulifónu... a ať ho pak exekutor třeba sežere...

7 3
možnosti
JK

Paní Řápková. No.. a kolik tam muselo zůstat z toho peněz rozdělených na dávkách. Hádám tak 90%. Není žádným tajemstvím, že u cikánů je to druhá obživa. Jsem pevně doufal, že se s Vámi spustí lavina, která zatrhne tohle přízivnictví a bohužel se nespustila. Škoda..

9 4
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1213x
Poslankyně Parlamentu České republiky

Seznam rubrik