Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P41e10t53r 18S74k46á69c43e82l

14. 5. 2013 22:33

Zajímavé je, že když dojde na věc, tak jsou všichni věřící a nematerialisté. Ale v tomto ohledu jaksi Bibli neberou v potaz.....R^

0 0
možnosti
PB

P75a43v91e74l 53B42a40c86í75k

14. 5. 2013 20:55

Je možné souhlasit, že návrh reforem v této oblasti z pera ČSSD je šílený. Na druhou stranu, nechci ani pomýšlet na to, co by se z toho návrhu stalo pokud by prošel parlamentem. ;-D

5 1
možnosti
Foto

Paní poslankyně vaše věta "Obecně platí, že stát a jeho občané jsou tím svobodnější, čím méně je společnost svázána zákony." mě z vaší klávesnice silně pobavila. Co prosím děláte v parlamentu? Odmáváte všechny nesmysly které vznikly z pera koalice a otravují život všem okolo. A proč? Protože můžete! Dnes se vaši "pomazaní" probudili a myslí si, že jim to někdo zblajzne i s navijákem, že vám jde v první řadě o občana. To jak vám o něj jde, dokazujete celé volební období.  Návrh je hloupost, to víme všichni, ale že právě vy to budete křičet do světa? Tak to je ještě víc než hloupost ;-)

4 5
možnosti
JC

Když se má o něčem diskutovat, je třeba ujasnit si, o čem se vlastně vede řeč. V tomto případě o návrhu ČSSD na změnu systému pracovněprávních výhod pro rodiče malých dětí. Abychom mohli předložený návrh posoudit, musíme si nejprve ujasnit současný stav, který kupodivu VĚTŠINA diskutérů nezná. 

Tedy: mezi překážky v práci na straně zaměstnance zaměstnavatelem neproplácené zahrnuje zákoník práce porod dítěte a péči o malé dítěte, k čemuž konstruuje dva případy dovolené neplacené absence v práci (odchylky u dvojčat a adopce pomíjím):

Mateřská dovolená trvá 28 týdnů, čerpat ji smí jen matka, přičemž 14 týdnů je povinných a matka je vyčerpat musí, ať chce nebo ne. 6 týdnů z toho má být vyčerpáno před porodem a jen u předčasných porodů se tato doba převádí do období po porodu.

Rodičovská dovolená trvá od narození dítěte do jeho třetích narozenin. Čerpat ji může otec i matka, klidně OBA SOUČASNĚ, matka ji však nemůže čerpat v době své mateřské dovolené. Rodič (matka i otec) si sám určuje dobu, kdy bude rodičovskou dovolenou čerpat, nemusí ji čerpat v kuse a nemusí ji čerpat od začátku. Toto právo volby však dle názoru nejvyššího soudu však nesmí být využíváno k šikaně zaměstnavatele, tedy tak, že rodič bude v rychlém sledu opakovaně nastupovat RD a zase ji přerušovat, takže zaměstnavateli způsobí vážnější potíže v jeho personálním zajišťování své činnosti.

A toto chtějí feministky v ČSSD změnit. 

Chtějí to změnit k lepšímu?  A lze to vůbec změnit k lepšímu? Já bych na ně vzal velký bič!

4 0
možnosti
KB

Hlavně nezapomeňte zase ožebračit ty cikány.

2 1
možnosti
RK

V životě by mě nenapadlo socany volit, ale proč píšete takové kraviny? Poslanci ČSSD se s takovými nesmysly neztotožnili, takže je zbytečné se takhle rozčilovat. Mně víc děsí ODS. Do voleb zbývá rok a začali jste s kampaní. Kdo očekával že zhodnotíte uplynulé období a vytáhnete do boje se svými úspěchy, ten se šeredně spletl. Takže vytáhněte index do kterého vám občané dávají známky.  A jedničky od nebožtíků, tak jako v Plzni,  do toho netahejte.

3 3
možnosti
MD

Ja si vytahnu jen dilci. Ac neztotoznili a zatim se nedistancovali, maji ve svych radach jedince, pro ktere je tomto pripade ustaleny zde netolerovany vyraz.

3 0
možnosti
Foto

Oba termíny, které jste užila, jsou šílené.

2 0
možnosti
Foto

Ač jste členem ODS, presentuje se opakovaně jako socialistka. Fuj!

1 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1213x
Poslankyně Parlamentu České republiky

Seznam rubrik