Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Víte z čeho mě mrazí ? Z odzbrojující logiky všech uvědomělých filozofujících ženštin podle které  vše ženské je dobré ale hlavně . VSE MUZSKE = SPATNE.... Tady dokonce používáte termín "mužský porod" jako  důsledke smrti novorozence. Dovoluji si vám připomenout že i Ignác Semelweiss byl chlap a do jeho dezinfekce jste dámy při těch "ženských porodech" houfně umíraly na horečku omladnic.  Proboha přestante už vy a vám podobné nasazovat za jakýkoliv průser psí hlavu chlapům - protože proto... :-/

4 0
možnosti

Já to v tom textu nevidím. Já tam vidím snahu ženy-mámy o přežití dítěte, o naplnění mateřstvím, o to, aby děti byly šťastné - a nakonec, aby i ona sama byla šťastná.

Všechny ženy nejsou slepice a špatné řidičky, a všichni muži nejsou šovinisti.

0 0
možnosti
Foto

Milý pane Prášku, děkuji za Vaši reakci na můj článek. Máte pravdu, že ve svém životě upřednostňuji spolupráci před bojem. Slovo "mužský", které mi přišlo srozumitelnější, jsem ve svém článku použila pro vyjádření typického přístupu k porodům u nás, tedy přístupu paternalistického, i proto je toto slovo v uvozovkách. Porod patří do rukou "žen". Rodící žena potřebuje klid, přítmí, teplo a podporu, aby se mohla otevřít a pustit do své náruče na tento svět dítě, které se vyvíjelo pod jejím srdcem. Pan Semelweiss měl positivní vliv na vývoj zdravotnictví, doporučoval lékařům, aby si myli ruce mezi pitvou a ošetřováním jednotlivých pacientů. Jeho objev tedy nesouvisí se způsobem porodu, ale s riziky, které sebou nese pobyt v nemocnici. Současné výzkumy ukazují, že i hygiena má být přiměřená, aby nedocházelo k narušování přirozené mikroflóry a osídlování těla bakteriemi. Já jako žena Vám nabízím podporu a Vy mne jako muž můžete chránit. Na to se Vám budou Vaše zbraně určitě hodit. :-)

0 1
možnosti
FS

B-že můj, to jsou kecy jak od Jehovistů. Jste u nich?

2 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2734x
https://ivanaantalova.wixsite.com/pivilka-ivka

Seznam rubrik