Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

ivuskli

1. 6. 2012 12:31
Tato volba

je soukromá věc mezi ženou a bohem, pánové. A proč do toho nemají chlapi kecat? Protože následky nese vždycky nejvíc žena a dítě. Mají postávat před chalupou, posedávat nervozně v předpokoji a modlit se, aby všecko dobře dopadlo. Ale hlavně o ničem nerozhodovat. Takže nechápu, co se do toho montuje chlápek z ODS. Ale pozor, ani jakákoli ženská nemůže za jinou převzít její zodpovědnost. Všechny, kdo jsme to zažily, víme, o čem mluvím.

1 0
možnosti
FK

drunek_angel

1. 6. 2012 12:33
Re: Tato volba

Jiste a dite je majetkem matky, otec ho jen zivi a soud v CR k tomu v pripade rozvodu taky tak pristupuje ;-) Boze slepice jako jste vy by se mi chtelo zbavit svepravnosti.

10 0
možnosti
IK

ivuskli

1. 6. 2012 15:10
Re: Tato volba

proč se všichni tak vztekáte? to si vážně myslíte, že za každou ženu může rozhodnout někdo jiný? samozřejmě že po domluvě s manželem, napsala jsem to možná malinko s nadsázkou, ale ve finále to tak je a nikdo to z vás nesejme. Dítě není majetkem nikoho, ani strany, ani státu, ani matky, ani otce...jen ta odpovědnost za jeho zrození je v rukou ženy, protože prostě do té doby je součástí jí samotné. Ä když prostě nemá štěstí, celý život si to nese právě ona nejvíc. To není nic k závidění, pánové. A máte právo rozhodovat o úplně jiných věcech, tak o co jde? To se má sejít komise a vymáčknout nějaká politická strana, aby ženským vnutili, kde a jak mají rodit?

2 0
možnosti
FK

drunek_angel

1. 6. 2012 15:48
Re: Tato volba

Proc se vztekam? Protoze to rozhodnuti neprislusi matce a to protoze ji dite nepatri. A ze je jeji soucasti? No a co? Globalne jde o to, aby rozhodnuti bylo na tech, kdo za nej ponese zodpovednost. Bude to platit danovy poplatnik? Pak rozhodnuti nalezi politikum. Bude ho zivit otec? Pak nalezi rozhodnuti jemu. Bude se o nej starat matka? Pak je rozhodnuti i na ni. Proste ten kdo ponese dusledky, ten ma pravo rozhodovat. Ne ze matka si rekne, ze chce u porodu relaxovat, dite treba ochrne a matka ho posleze vrazi do ustavu nebo na nej bude brat dozivotni rentu od statu a od otce, ktery byl proti, ale s vyzivnym nemuze ze zakona nic delat.

1 0
možnosti
IK

ivuskli

1. 6. 2012 17:00
Re: Tato volba

ach jo. Ukažte mi jedinou matku, která chtěla u porodu relaxovat a přivést na svět ochrnuté dítě, které pak strčí do ústavu a bude z něj týt do konce života, ti si fakt děláte p*del ?!? (pokud se jí to stalo a věděla to brzy, opět se musela rozhodnout, optimálně ruku v ruce  s mužem (tj. pokud nějakého měla), o tom, zda bude dítě žít, a věřte tomu, že to musí být sakra těžký rozhodnutí).

Takže sumárně: O děcku mají rozhodovat politici, otec a matka? co když budou mít jiný názor? Sorry ale to je ta pitomá kolektivní zodpovědnost, kterou pak ve finále nemá nikdo. Proč ji nenechat tam, kde  přirozeně patří? stejně to tak je a jakékoli plky v diskusi na tom nic nemění :-) . Tak se mějte, pánové, jdu se zahrabat do popela.

0 0
možnosti
O

Osszever

1. 6. 2012 23:15
Re: Tato volba

Jo jo, další důvod pro větší ekonomickou soběstačnost žen. Potom i když si vezme nějakého konzervativního mamlase s diktátorskými sklony zaměreného na peníze (podobnost s některými diskutéry čistě náhodná) tak bude mít v takovýchto čistě ženských věcech větší svobodu rozhodování.

0 0
možnosti
J

jonok1

1. 6. 2012 16:33
Re: Tato volba

Ja se nevztekám, pouze vám musím sdělit, že následky nenese pouze žena a dítě. To si možná neuvědomujete, protože nedokážete uvažovat v souvislostech. V klidu si nad tím popřemýšlejte. :-)

1 0
možnosti
IK

ivuskli

1. 6. 2012 17:10
Re: Tato volba

za dítě nesou odpovědnost rodiče,  za pitomé zákony můžou naši politici, kteří se nemůžou domluvit ani na tom, za co by odpovídat měli ;-€ . A daňoví poplatníci jim vesele platí výdaje. To by mělo daňové poplatníky zajímat více než skutečnost, kde rodí ženy. FAKT.

0 0
možnosti
PZ

PeTaX

1. 6. 2012 12:38
Re: Tato volba

to hodně velký blábol.

2 0
možnosti
P

prying

1. 6. 2012 12:43
Re: Tato volba

Proč do toho taháš ods? Ta paní to nahodila jako vábničku a hned se toho někdo chytí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2734x
https://ivanaantalova.wixsite.com/pivilka-ivka

Seznam rubrik