Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TN

Pani Antalová, v mnohém s Vámi naprosto souhlasím. Jen bych osobně zvolila jinou formu, přestože máte pravdu a nejspíše chápu proč jste tuto formu zvolila, můžete právě touto formou dost lidí od přemýšlení odradit a tím celé věci naopak uškodit. Nicméně, obdivuji Vaší odvahu a přímostčarost.

1 1
možnosti
AR

Zvolila takovou formu, protože to fanatičky jejího kalibru dělají....

Milá paní Novotná, dle příspěvku se nejspíš považujete za tu "přemýšlející" ...O.K., tak jednou u toho svého přemýšlení zvedněte zadek a jděte se podívat do porodnic, nebo si "vypněte selekci" a popřemýšlejte i o případech, kdy byla porodnice po jiném přemýšlení, nejlepší volba, protože přírodě nešéfuje nikdo (a navíc tam neprobíhalo to, co tady autorka vypotila).

A také třeba víra v to, že alternativní PA nemůže (oproti "zlému" doktorovi) něco po...., mě nepřestane fascinovat, (jako fakt, že na ty zlé bílé pláště se nakonec spoléhá). Stejně jako že při průšvihu "sluníčková PA dělala co mohla", doktor ne, ten to nejspíš ještě zavinil...jo, jo to se ták přemýšlí.... až se ztratí zdravý selský.

Btw: viděla jsem video s alternativní paní rodící u potůčku, a nevím zda jí držel u hlavy někdo tu Antalové pistoli, ale popocházela si a nakonec rodila na zádech, tedy spíše jakoby v polosedě, rukama se držela stehen...- naprosto stejně, jako já - ale V PORODNICI. (Ale kdyby holka začala post krvácet jako já, měla by to na sál asi kapku dál, než já...)

2 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2734x
https://ivanaantalova.wixsite.com/pivilka-ivka

Seznam rubrik