Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Sbor potrefených hus ovládl diskuzi :-D

0 0
možnosti
Foto

Škatulkování bývá spolehlivou cestou do pekel. Nejen ve školství ...

2 0
možnosti
IJ

I48v87a36n 42J28i96r30e23š

13. 7. 2013 16:03

No, pozdrav pánbůh, pokud člověk s takovou arogantní mentalitou vychovává mládež, tak už se nedivím, jaká sebestředná, bezohledná zběř vychází ze škol.

4 0
možnosti
KS

Fuj, to je ale odporný článek.

To jsou jenom samé "klapky na očích", "procitnutí, "prozření"...

Paní Mikešová, taky už procitněte a urychleně se vzdejte učitelského řemesla!!

Nechci ani pomyslet, kolik malých životů jste už mohla poškodit.;-(

7 0
možnosti
MM

A pak je taky skupinka lidí, kteří Zemana volili proto, že alternativou byl Schwarzenberg a bez ohledu na Zemanovi schopnosti či neschopnosti považují Schwarzenberga za zlo takového kalibru, že by mu neodpověděli ani na pozdrav, kdyby ho potkali.

A taky jsou tu lidé, kteří volili Zemana, protože si říkali, že volí osobnost mezi bandou nul a nevýrazných neumětelů a ať je Zeman jaký chce, tak je to osobnost (prosím vás dopředu s argumenty typu "Hitler byl taky osobnost" běžte víte kam...

A nakonec je tu banda "trollů", kteří volili Zemana, protože věděli, že s ním bude sranda a bude se něco dít.

Od každé té skupiny mám v sobě něco. Schwarzenberg = naštěstí již minulá vláda, = Kalousek, = zlodějny a církevní restituce (tunel století, však to ještě uvidíme) atakdále. Zeman má své vady (a má jich hodně), ale každá velká osobnost je má (stejně je měl Klaus či Tomáš Garrigue Masaryk nebo jiní), ale se Zemanem vím, že je tam někdo kdo vidí "přes horizont" naší české politiky a je mnohem chytřejší než průměr sněmovny. No a samozřejmě... je s ním sranda, Schwarzenberg by se zmohl jen na jeho usnutí a je nudný až k uzívání. Se Zemanem se člověk nenudí a aspoň se v českém politickém rybníčku plném líných a ztučnělých kaprů objevila jedna stará dravá štika, na kterou si musí ti ostatní dávat pozor.

8 0
možnosti
PH

P40e75t84r 18H98a82l95í96k

13. 7. 2013 10:14

zkuste si zopakovat logiku. Kdo volil Zemana? Hlavne levicovi volici. Co chteli a s nimi cca 90% naroda? Odstranit soucasnou vladu. Co udelal Zeman? Odstranil vladu, jak ostatne sliboval pred volbami.  Tim pro sve volice udelal, co ocekavali.  Kde vidite ten problem? Proc mluvite za jeho volice?

Podle me je Rusnokova vlada Zemanovym pokusem vyvolat predcasne volby, coz odpovida take prani vetsiny naroda.

Jinak pokud vymenite jmeno Zeman za jmeno Kalousek, tak patrim do vasi prvni skupiny. A jak spravne pisete, to bych si nejradeji nafackoval. A co predvadi ted za hysterii a aroganci, to prekracuje vsechny meze.

8 0
možnosti
MS

Vy jste volička Zemana?Že tak dobře víte jací jsou to blbci?:-)[>-]

4 0
možnosti
DD

A že jich tady je!:-) Těch, co dobře vědí, co si myslí jiní. :-)

2 0
možnosti
Foto

Chorobné adoraci Zemana naprosto nerozumím...pro mě je to narcistický vidlák....na druhou stranu, lidi mají právo si zvolit koho chtějí.

3 5
možnosti
DD

Ona i ta chorobná nenávist a bezhraničné pomlouvání a nadávání panu Zemanovi je docela odsouzeníhodné a nefér. Navíc s výživným přispíváním médií. To se to pak kope ... Rv

7 0
možnosti
EK

RvRvRv většina Zemana podporuje;-O!!Už přestaňte s těmi nesmysly, je to tu už jako za komoušů, M.Jakeš se musí smát;-€

8 3
možnosti
Foto

nerozvracejte republiku...lid chce klid na práci;-D

0 4
možnosti
MP

Nepatřím ani do jedné skupiny Zemana respektuji jako menší zlo před spícím knížetem, který by nás už dávno prodal Říši Velkoněmecké

7 1
možnosti
DD

Váš respekt si zaslouží respekt. :-)

1 0
možnosti