Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J78o92s91e26f 86P44o48t29r

6. 1. 2013 19:04

Budu volit Schwarzenbergra  !!!

2 2
možnosti
JS

Respektuji váš názor, ale doufám, že takových jako vy je co nejméně. Člověk, který by byl ve vnitřní politice loutkou Kalouska a v zahraniční politice loutkou Davida Rockefellera, nemá na Hradě co dělat.

2 2
možnosti
AF

Zuzana Roithová je pro mě nejvhodnější kandidátkou na hlavu státu.

Chytrá, inteligentní, nezatížená nedávnou či dávnou komunistickou ani tunelářskou minulostí, má vůdčí schopnosti, je slušná, lidská, nepopulistická, pracovitá, nepodvádí ani ona, ani její spolupracovníci, veřejnosti otevřená, ve správném produktivním věku, zkušená, v zahraničí ctěná a v neposlední řadě i vzhledově atraktivní.

O kterém jiném kandidátovi to můžete také říci.

6 5
možnosti
JB

J28i44ř18í 10B17o81b33e97k

6. 1. 2013 17:22

o Karlu Schwarzenbergovi [>-] (až na ten věk a vzhled :-))

3 5
možnosti
JS

Takže vy považujete za nejlepší kandidáty kariérního komunistu Fischera, eurofederalistku Roithovou a loutku nadnárodních skupin Schwarzenberga? No, z mého pohledu patří tito kandidáti mezi ty nejhorší.

4 6
možnosti
RK

To by mě zajímalo o co je horší komunista Fischer, než svazačka žadonící o podporu komunisty. Mimochodem. Před pěti lety byla kandidátkou KSČM. Když se to obrátilo proti ní, tak tvrdila, že to bylo jen proto, aby Klausovi pomohla na hrad. Teď kandiduje znova a komunisty požádala o podporu. Jako důvod mimo jiné uvedla, že už před pěti lety za ně kandidovala. Takhle tentočkovat na hlavu si nenechali ani komunisté a odmítli jí.

6 1
možnosti
JB

Váš antižebříček mi docela vyhovuje, je totiž v dobré shodě s tím, co vyšlo mně:

1.Roithová 2.Fischer 3.Schwarzenberg.U Roithové mi nicméně silně vadí postoj k Temelínu, takže je možné, že se přikloním k č.2 n.3:-)R^

2 1
možnosti
RK

"Konkrétně proti němu nic nemám, ale nevyhovuje mi." Jako že se vám nelíbí jeho barva vlasů, očí, saka??? To mi připomíná hovory s mým otcem. "A proč si to myslíš?" "Nevím, prostě tak." :))))

4 0
možnosti
PS

Vy se tady s tím negativním pohledem na sět mezi sebou množíte?:)))

Zkuste napsat i ten plusový žebříček a budete mít od čehomse odrazit:)

2 2
možnosti
RK

Proč ho nenapíšete vy? Furt o něm jen mluvíte, ale nikde není.

2 1
možnosti
SB

Proti Bobošíkové mám řadu výhrad, ale když jí vyčítáte, co předvedla během těch pár dní v době krize v České televizi, tak vidím, že patříte k lidem, kteří bezmyšlenkovitě  přejímají k věření to, co jim je předhazováno.

To si doopravdy myslíte, že tehdejším vzbouřencům šlo o svobodu slova? Těm šlo jen a jen o prachy a mistrně využili toho, že většina lidí neumí uvažovat vlastním mozkem. Z docela normální výměny ředitele, který se chtěl trochu podrobněji podívat na to, jak se tam hospodaří, udělali politickou záležitost. Tehdy vzbouřenci vyhráli a jak vypadá Česká televize nyní? Jako moloch, který spotřebovává stále více peněz, jeho současná výroba pořadů jde od deseti k pěti (nejsem bolševik, ale srovnejte například pohádky z doby totality jako "Jak se budí princezny", "Tři ořišky pro Popelku", "Zlatovláska", "Třetí princ" nebo "S čerty nejsou žerty" na straně jedné a tu hrůzu, "O dvanácti měsíčcích" z roku 2012 na straně druhé.

Vzbouřencům šlo jen a jen o jejich teplá místečka. Takové lidi, jako jste Vy, potřebovali jen a jen k tomu, abyste naplnili náměstí a pomohli jim vytvořit tlak na to, aby se do vedení dostaly jejich poslušné loutky. To se podařilo.

4 3
možnosti
Foto

Zkuste nás poučit o ještě ohodnotit "vzbouřence z listopadu 1989."

5 1
možnosti
JM

Pan Franz je chytrý člověk, já ani jeho divnou vizáž už nevnímám.

6 5
možnosti
Foto

Inteligenci panu Franzovi neupírám, ale nějak si ho nedovedu představit na mezinárodních jednání nejvyšší úrovně.

6 4
možnosti
KS

Bez urážky,ale je vidět že jste blondýna;-)Rv

8 10
možnosti
JF

Pane Saidle, bez urážky, ale z Vaší reakce je vidět , co jste zač i když asi nejste blondýna.

17 3
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 24,16
  • Průměrná čtenost 1437x
Beru život s humorem.

Seznam rubrik