Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nechtěla. Všechno bylo krásný, nebo poučný:-) A je stále.

0 0
možnosti

Neměním. U mne taky vše dobré, až na tu bolest, špatně se přetransformovává v radost, mám už bezva výsledky;-D

0 0
možnosti

Hezké. Život přináší trápení, radosti, starosti, smutky i radosti a Váš článek jde sepsat do jedné věty, moudrosti předků....není třeba lkát nad rozlitým hrncem mléka. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Teda Martine, Vy stíháte každou diskuzi;-D. Jak to děláte?;-D

1 0
možnosti
Foto

Umíte si udělat šťastný den? Pakliže ano (jako já obyčejným filmem), nenapadne Vás vracet čas. Konec konců čas a smrt jsou nevratné. Tak se usmějte a uvidíte, že už Vás taková myšlenka nenapadne. Hezký večer, přeji.:-)

0 0
možnosti
Foto

Ke šťastnému dni stačí někdy i drobná radost.:-)

0 0
možnosti

jeden můj oblíbený klasik napsal:

"prolajdal jsem mnoho času. kdybych jej byl opravdu využil, mohl jsem být přinejmenším něco jako docent, předseda, ředitel atd. Plody mé práce projevily by se v úctě, kterou bych požíval, nebo alespoň v lepším oblečení, větším domácím inventáři, nebo částkou na vkladní knížce. Místo toho slýchám: ten to moc daleko nedotáhl! Nevynikám elegancí, v mém zařízení chybějí znaky nezadržitelně stoupající životní a kulturní úrovně a na vkladní knížce mám leda velmi neslušné slovo. Nepříliš radostná inventura takřka již padesátiletého darmošlapa. Bude-li někdo číst tento sešit, nesmí se nechat mýlit spotřebitelskou cenou 0,76 Kčs na obálce, protože tento sešit bylo možno napsat jedině za cenu zřeknutí se docentury, úcty, svršků, inventáře a peněžní hotovosti. Jeho cena je pro každého blbečka a posrance nedostupná!!!"

Jan Hanč, někdy v padesátých letech minulého století.........

2 0
možnosti
Foto

Věnuji Vám trochu upravené přísloví:

Kolik blbostí člověk v mládí nadělá, ve stáří jako když je najde. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Být právníkem je otrava a o nervy.- hájit gaunery nebo se v jednom kuse bát, kdy se kdo bude mstít... To by mi za ty prachy nestálo! U těch dětí si člověk může představovat, co pěkného z nich vyroste, vracet se občas do dětského způsobu myšlení, hrát si, atd...:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 24,16
  • Průměrná čtenost 1437x
Beru život s humorem.

Seznam rubrik