Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

buxus

28. 4. 2011 6:40
Outsourcing využívají i soukromé firmy

Některé činnosti se skutečně vyplatí zajišťovat subdodavatelským způsobem, než kvůli nim udržovat drahou techniku a nadbytečný personál. Proto si myslím, že outsourcing nelze šmahem odmítat. Vždy bude záležet na dlouhodobé kalkulaci nákladů a jejich porovnání. Samozřejmě, že mnohdy se outsourcingu zneužívá ke krátkodobému snížení nákladů, které se v delším časovém horizontu vymstí.

0 0
možnosti
PP

Pacourek Petr

28. 4. 2011 8:36
Re: Outsourcing využívají i soukromé firmy

Pro takovej "moloch" jako je státní zpráva je outsoursing pěkná blbost , na který bude tratit v každém případě (pokud jde o administrativu).Státní "hardware" si bude stát dodávat sám asi těžko :-).

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

28. 4. 2011 4:29
Nedivte se zákonům,

které jsou vytvořeny zloději. Slouží k tomu, aby se mohlo krást. Proč nemohou mít městské úřady stavební firmu, jako to bývalo? Protože to by se nedalo ze státních peněz nic ulejt. Takto mají spřátelené firmy a ruka ruku myje. To samé platí i o všech firmách propojených se státními úřady, ministerstvy, nemocnicemi, školami. Já na bráchu, brácha na mne. Proč byla u nás stanovena nejvyšší výkupní cena za solární energii? Stanovili si ji politici pro sebe. To byla největší loupež jakou tento stát zažil. Bohužel, není to u těch co to, stejně jako já tvrdí, paranoia. Je to smutný fakt. Vládnou nám zloději a i když už jsou tak bohatí, že  nebudou schopni do smrti to, co nakradli utratit, dál kradou, jen tak pro radost. Asi jako kuna, když se dostane do bažantnice.

0 0
možnosti
MB

buxus

28. 4. 2011 6:49
Re: Nedivte se zákonům,

Pokud by měl městský úřad vlastní stavební firmu, nic by to neřešilo, protože město potřebuje široký rozsah specializací - jednou se rozšiřuje kanalizace, jindy se staví silnice, jindy zas se opravují paneláky, atd. Taková firma by buď musela být hodně velká a vydržovat si rozsáhlý park mechanizace a specialistů, nebo zadávat subdodávky. Obojí by tak nic neřešilo. Jinak ovšem s tou nenažraností vládnoucí vrstvy souhlasím. To je fakt.

0 0
možnosti